Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Zoek Evenementen

Event Views Navigation

april 2024

Datum: 14 april 2024
Tijd: 14:00 uur

Dromerige hiphop voorstelling voor 4+
In een speelse droomwereld nemen twee hiphop dansers en een beatboxer je mee op een nachtelijke reis naar het land van verbeelding. Een aangename wereld waarin niets is wat het lijkt en waar je dromen werkelijkheid worden. Een speelse voorstelling met een universeel verhaal, geïnspireerd op zowel bekende Surinaamse als Nederlandse kinderverhalen en liedjes.
Klik op de foto voor info en kaarten

Datum: 20 april 2024
Tijd: 08:00 uur

Een muzikale voorstelling over rouw en vriendschap
In LEVEN delen jeugdvrienden Adam Kissequel en George Tobal hun bijzondere verhaal over hun vriendschap met Roos. Als zij ziek wordt, worden zij geconfronteerd met de harde realiteit van verlies. In dit aangrijpende verhaal waar woorden tekortschieten speelt Club Classique muziek van Schubert tot Brahms, Piazzolla en Glass. ****"Een springlevend verhaal over de dood met ontroerend en aanstekelijk spel van Tobal en Kissequel."
Klik op de foto voor info en kaarten

Datum: 21 april 2024
Tijd: 14:00 uur

Over de moed om anders te zijn
Nog een nacht slapen en dan zal de nieuwe koningin gekroond worden. Faizah kan niet wachten, want haar grote zus Asiya zal dan de hijab-kroon gaan dragen. Maar 's nachts hoort ze vreemde fluisteringen van mensen die de kroon willen afpakken. Een fantasievolle voorstelling over zussen met prachtige en krachtige beelden en muziek.
"Complexe thema's verpakt in een fantasierijk sprookje met pratende dieren en zwevende lichtjes. Een intieme vertelling en visuele verwondering met prachtige poppen."
Klik op de foto voor info en kaarten

mei 2024

Datum: 03 mei 2024
Tijd: 20:00 uur

Over kleine mensen en grootse daden
In oktober 1941 wordt de grootvader van Manasse voor haar ogen doodgeschoten. Om hem dicht bij zich te houden, trekt Manasse zijn jas aan en ontdekt in een zak de pop van een prins. Manasse treedt in haar opa's voetsporen: ze wordt poppenspeler. En ze ontdekt dat verzet vele vormen kent. Over een geschiedenis die actueler is dan ooit. Want discriminatie is van alle tijden, ook van het nu.
Klik op de foto voor info en kaarten

Datum: 04 mei 2024
Tijd: 20:30 uur
Locatie Theater de Purmaryn
Adres: Waagplein 1

Theater Na de Dam - Studio Antigone speelt Het Bittere Kruid - Marga Minco 

‘Ik wilde mijn familie verder laten leven door over ze te schrijven.’ Dit zegt Marga Minco (1920) over haar biografische boek: Het Bittere Kruid. Hierin beschrijft ze hoe haar familie argeloos een systeem van vernietiging wordt binnengedreven en hoe zijzelf overleeft.
Klik op de foto voor info en gratis kaarten

Datum: 11 mei 2024
Tijd: 20:00 uur

Spoken Word Festival met P3
Een confronterende rapvoorstelling over (een hiphoplegende) onszelf
Hiphop-icoon Tupac Amaru Shakur (1971-1996) vond zichzelf steeds opnieuw uit. Maar wie was hij echt? In een moordend raptempo fileert hiphopcollectief DIEHELEDING onze neiging tot hokjesdenken aan de hand van the biggest story of them all: het grillige levensverhaal van rapper Tupac Shakur.
Klik op de foto voor info en kaarten

Datum: 12 mei 2024
Tijd: 14:00 uur

Spoken Word Festival met P3
Overgave in de liefde als daad van moed
In een intieme nachtclubsetting neemt Queen Angelito je mee naar haar verloren liefdes, de liefde die ze nooit had, maar bovenal de pure liefde voor zichzelf. Stuger, 'Volkskranttalent van 2023', vond inspiratie voor dit theatrale concert bij jazzlegende Eartha Kitt.
Klik op de foto voor info en kaarten

Datum: 13 mei 2024
Tijd: 20:00 uur
Locatie Triton
Adres: Triton 73

Na het succes van De Wasserette komt het Volksoperahuis naar Triton in Purmerend met de nieuwe buurtsoap Chicken HaalHaal - We Deliver! (1) Een echte soap met humor, romantiek, cliffhangers, muzikale gasten en bijdragen van lokale ondernemers! Vijf weken lang elke week een nieuwe aflevering die je op het puntje van je stoel laat zitten. Kennis van seizoen 1 en 2 is niet nodig.
Kaarten voor de hele serie van 5 voorstellingen: € 30,00. Kaarten per avond: € 7,50 

Datum: 18 mei 2024
Tijd: 20:00 uur

Bekentenissen, gekonkel en vetes
Deze nieuwe toneeltekst van Magne van den Berg gaat over de nazaten van een pater familias die een zakenimperium heeft opgebouwd, puissant rijk is en op sterven ligt. Veel meer dan over de materiële erfenis gaat het over de nalatenschap van zijn patriarchale opvoeding en de desastreuze gevolgen ervan op hun gevoelsleven. Maar bij een treurige familiegeschiedenis valt altijd wat te lachen.
Klik op de foto voor info en kaarten

Datum: 20 mei 2024
Tijd: 20:00 uur
Locatie Triton
Adres: Triton 73

Na het succes van De Wasserette komt het Volksoperahuis naar Triton in Purmerend met de nieuwe buurtsoap Chicken HaalHaal - We Deliver! (2) Kaarten: € 7,50

Datum: 25 mei 2024
Tijd: 20:00 uur

Flirt met futuristische visies
Stel dat je alles aan jezelf zou mogen veranderen, perfect kon zijn, of zelfs onsterfelijk. Zou je het doen? Zelfs als je alles zou moeten opgeven wat je menselijk maakt. Ghost box is een mix van schuimrubberen sculpturen, hiphop dans en technologie.
Klik op de foto voor info en kaarten

Datum: 27 mei 2024
Tijd: 20:00 uur
Locatie Triton
Adres: Triton 73

Na het succes van De Wasserette komt het Volksoperahuis naar Triton in Purmerend met de nieuwe buurtsoap Chicken HaalHaal - We Deliver! (3) Kaarten: € 7,50 

juni 2024

Datum: 03 juni 2024
Tijd: 20:00 uur
Locatie Triton
Adres: Triton 73

Na het succes van De Wasserette komt het Volksoperahuis naar Triton in Purmerend met de nieuwe buurtsoap Chicken HaalHaal - We Deliver! (4) Kaarten: € 7,50 

Datum: 10 juni 2024
Tijd: 20:00 uur
Locatie Triton
Adres: Triton 73

Na het succes van De Wasserette komt het Volksoperahuis naar Triton in Purmerend met de nieuwe buurtsoap Chicken HaalHaal - We Deliver! (5) Kaarten: € 7,50 

+ Exporteer Evenementen