Wat je moet weten over Theater De Verbeelding

Om een voorstellingsbezoek voor iedereen zo prettig mogelijk te laten verlopen

Bij De Verbeelding is de garderobe gratis. Je jas wordt op kledingrekken tijdens de voorstelling weggereden naar een veilige plek en komen (meeestal) terug op de zelfde plaats

Ben je bezoeker in een rolstoel, ben je slecht ter been of zie je minder goed? Laat dit weten via reserveer@theaterdeverbeelding.nl Dan proberen we je vooraan te plaatsen. Voor gasten met een gehoorbeperking is er een ringleiding vanaf rij 2, te gebruiken met een (eigen) gehoorapparaat. Ook hebben we een aantal koptelefoons beschikbaar.

  • Zoals bij alle vlakkevloertheaters gaat kort voor aanvang van de voorstelling de theaterzaal open. Wij laten duidelijk weten als de zaal open gaat.
  • Volg te allen tijde de aanwijzingen van de zaaldienst op.
  • in P3 is het vanaf heden alleen mogelijk om aan de bar consumpties per PINpas te betalen

TIJDENS DE VOORSTELLING

  • Zet voor een ongestoorde voorstelling altijd je mobiele telefoon helemaal uit. Zelfs met een stil alarm kun je apparatuur zoals zendermicrofoons storen.
  • Foto-, film-, en geluidsopnamen maken is verboden zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbenden; het optredende gezelschap of artiest. Heb je toestemming, zorg er dan voor dat het toestel niet flitst.

Kom op tijd. Na aanvang van de voorstelling is toegang niet meer mogelijk. Er wordt geen restitutie verleend.