Wat je moet weten over Theater De Verbeelding

Om een voorstellingsbezoek voor iedereen zo prettig mogelijk te laten verlopen

Bezoekers van De Verbeelding nemen in deze Coronatijd tot nadere aankondiging hun jassen mee naar de zaal.

De toegang tot het theaterdeel van de foyer in P3 is tijdens de voorstelling niet toegankelijk voor andere bezoekers.

Gasten  in een rolstoel kunnen dit melden via reserveer@theaterdeverbeelding.nl, dan wordt hiermee rekening gehouden. We maken graag een plaats vrij. Een mindervalidentoilet bevindt zich in de hal rechts naast de hoofdingang.

…dan kun je aan de theaterkassa of bij je reservering altijd vragen om plaatsen vooraan.

  • Zoals bij alle vlakkevloertheaters gaat kort voor aanvang van de voorstelling de theaterzaal open. Wij laten duidelijk weten als de zaal open gaat.
  • Volg te allen tijde de aanwijzingen van de zaaldienst op.

TIJDENS DE VOORSTELLING

  • In deze Coronatijd is volgens de laatste maatregelen de bar gesloten er kunnen dus geen consumpties meer worden meegenomen in de zaal
  • Zet voor een ongestoorde voorstelling altijd je mobiele telefoon helemaal uit. Zelfs met een stil alarm kun je apparatuur zoals zendermicrofoons storen.
  • Foto-, film-, en geluidsopnamen maken is verboden zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbenden; het optredende gezelschap of artiest. Heb je toestemming, zorg er dan voor dat het toestel niet flitst.

Kom op tijd. Na aanvang van de voorstelling is toegang niet meer mogelijk. Er wordt geen restitutie verleend. Als er een pauze is, kunnen we je indien gewenst alsnog binnen laten.