De Kleine Verbeelding biedt voor grote én kleine mensen een hartverwarmend jeugd- en familieprogramma dat de fantasie prikkelt.

De Kleine Verbeelding

voor kleine 

én grote mensen

De Kleine Verbeelding biedt voor kleine en grote mensen een hartverwarmend jeugd- en familieprogramma dat de fantasie prikkelt.

Mooie, aandoenlijke, grappige, muzikale en spannende voorstellingen voor
kleine en grote kinderen en hun ouders en
grootouders

Ook het komende seizoen staan weer leuke, mooie, geinige en vette voorstellingen bij De Kleine Verbeelding op het programma. Kleine, bijna grote en grote mensen komt dat zien!

VERJAARDAGSFEESTJE TE VIEREN?

Vier je feestje bij De Kleine Verbeelding. De stoelen in de theaterzaal zijn niet genummerd maar uiteraard regelen we het zo dat iedereen toch naast elkaar komt te zitten. Het is mogelijk om meegebracht lekkers voor- of achteraf op te peuzelen aan een gereserveerde tafel in de foyer. Neem van tevoren contact op om van deze extra mogelijkheid gebruik te maken.

Telt het feestje meer dan 6 bezoekers dan kunt je een 2e bestelling via de website doen of stuur in zo`n geval een mail of spreek een bericht in op de Reserveerlijn 0299- 411 234, of stuur een mail: info@theaterdeverbeelding.nl.  Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Voorstellingen zijn niet zomaar in woorden als `ja, leuk`, of `nee, saai` te vatten. Na afloop samen kletsen over een grapje, een spannende scène, bijzonder decor of enge muziek: die napret hoort bij het bezoeken van een voorstelling. Daarom raden wij altijd aan om samen de voorstelling te kijken en niet de kinderen bij de deur af te zetten en ze alleen naar binnen te laten gaan. Ook al zijn ze er misschien groot genoeg voor en al is het maar een uurtje. De leeftijdsaanduiding 2+ 4+ 8+ 10+ is een ondergrens en nooit de absolute bovengrens. 

Nog vragen? Stel ze gerust via de mail info@theaterdeverbeelding.nl.

Ben je vader, moeder, opa of oma? Kijk op de facebookpagina van De Kleine Verbeelding voor leuke weetjes en ander nieuws.

SPECIAAL VOOR DE KLEINE VERBEELDING

  • Bij de informatie over de voorstellingen lees je voor welke leeftijdsgroep een voorstelling is bedoeld. Wij raden je aan om een voorstelling te bezoeken die aansluit bij de leeftijd en belevingswereld van het kind.
  • Kinderen dienen vergezeld te worden van minimaal 1 begeleider.
  • De meeste voorstellingen duren ongeveer 1 uur en er is geen pauze.
  • Speciaal voor de Kleine Verbeelding wordt wel gebruik gemaakt van de bewaakte garderobe in P3.
  • Indien geplaatst zijn extra bankjes vooraan altijd bestemd voor kinderen.
  • Wij vragen je om de kinderen voor aanvang naar het toilet te laten gaan, omdat heen en weer lopen tijdens de voorstelling storend is.
  • Na < 8-voorstellingen staat voor de kinderen limonade klaar.