De Kleine Verbeelding biedt voor grote én kleine mensen een hartverwarmend jeugd- en familieprogramma dat de fantasie prikkelt.

De Kleine Verbeelding

voor kleine 

én grote mensen

De Kleine Verbeelding biedt voor kleine en grote mensen een hartverwarmend jeugd- en familieprogramma dat de fantasie prikkelt.

Mooie, aandoenlijke, grappige, muzikale en spannende voorstellingen voor
kleine en grote kinderen en hun ouders en
grootouders

VERJAARDAGSFEESTJE TE VIEREN?

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje: bij De Kleine Verbeelding in P3!

Wij vinden het reuze gezellig als je je kinderfeestje bij ons wilt vieren. We hebben in de theaterzaal geen genummerde zitplaatsen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat je als jarige job als eerste naar binnen mag zodat je met de hele club gezellig bij elkaar in de buurt komt te zitten. Kom eventueel verkleed en maak er een mooie dag van! Denk er ook eens aan om een voorstelling cadeau te geven: twee keer feest!

Vragen of leuke ideeën mail je naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl.

Voorstellingen zijn niet zomaar in woorden als `ja, leuk`, of `nee, saai` te vatten. Na afloop samen kletsen over een grapje, een spannende scène, bijzonder decor of enge muziek: die napret hoort bij het bezoeken van een voorstelling. Daarom raden wij altijd aan om samen de voorstelling te kijken en niet de kinderen bij de deur af te zetten en ze alleen naar binnen te laten gaan. Ook al zijn ze er misschien groot genoeg voor en al is het maar een uurtje. De leeftijdsaanduiding 2+ 4+ 8+ 10+ is een ondergrens en nooit de absolute bovengrens. 

Nog vragen? Stel ze gerust via de mail info@theaterdeverbeelding.nl.

Ben je vader, moeder, opa of oma? Kijk op de facebookpagina van De Kleine Verbeelding voor leuke weetjes en ander nieuws.

Er is een speciale folder voor de voorstellingen van De Kleine Verbeeldingvoorstellingen. Als je denkt deze te kunnen of willen verspreiden op je eigen school (onderwijzer) of die van je kinderen, of op een andere plaats waar de flyer helpt de voorstellingen bekend te maken, laat het weten! klik dan hier

SPECIAAL VOOR DE KLEINE VERBEELDING

  • Bij de informatie over de voorstellingen lees je voor welke leeftijdsgroep een voorstelling is bedoeld. Wij raden je aan om een voorstelling te bezoeken die aansluit bij de leeftijd en belevingswereld van het kind.
  • Kinderen moeten vergezeld worden van minimaal 1 begeleider.
  • De meeste voorstellingen duren meestal niet langer dan 1 uur en er is geen pauze.
  • Speciaal voor de Kleine Verbeelding wordt wel gebruik gemaakt van de bewaakte garderobe in P3.
  • Indien geplaatst zijn extra bankjes vooraan altijd bestemd voor kinderen.
  • Wij vragen je om de kinderen voor aanvang naar het toilet te laten gaan, omdat heen en weer lopen tijdens de voorstelling storend is.
  • Na < 8-voorstellingen staat voor de kinderen limonade klaar.