Is vrijwilligerswerk iets voor jou?
Wij verwelkomen je graag.

Voldoening gevend werk in een inspirerende omgeving

Theater De Verbeelding neemt in theaterland een bijzondere plek in: de organisatie draait voornamelijk op betrokken vrijwilligers, staat bekend om haar veelzijdige en eigenzinnige programmering én om haar gastvrijheid. Zo staat er voor technici en artiesten altijd een warme maaltijd of lunch klaar.

Een seizoen lang zijn veel mensen in touw om er voor te zorgen dat Theater De Verbeelding blijft wat het nu is: een uniek vlakkevloer theater met een intiem karakter.

Middelbare scholieren kunnen maatschappelijke stage lopen bij De Verbeelding als assistent zaaldienst. Meer weten? Meld je dan aan als vrijwilliger via info@theaterdeverbeelding.nl

Theater De Verbeelding prijst zich gelukkig dat ze beschikt over een groep van circa 60 vrijwilligers vanaf 16 jaar en ouder, waarvan een groot deel al jarenlang deel uitmaakt van de organisatie. Op een voorstellingsdag zijn er minimaal 9 vrijwilligers actief. Je wordt gemiddeld 1x per maand ingeroosterd. Er zijn 5 a 6 voorstellingen per maand, meestal op zaterdag en soms ook op zondagmiddag of bij uitzondering op vrijdagavond.

Gezien het vele werk kan De Verbeelding altijd nieuwe enthousiaste vrijwilligers gebruiken (minimum leeftijd 16 jaar,  voor bardienst 18 jaar).

Belangstelling? Stuur een e-mail naar onze vrijwilligerscoördinator info@theaterdeverbeelding.nl

TAKEN

De taken op een voorstellingsdag zijn meestal als volgt verdeeld:

  • techniek
  • zaaldienst
  • bardienst
  • kassadienst
  • coördinator
  • backstage / koken
  • gastheer/vrouw

Sommige functies kunnen worden gecombineerd. Het spreekt voor zich dat een techniekdienst een grotere inspanning vergt dan een kassadienst. Daarnaast zijn er achter de schermen dagelijks allerlei vrijwilligers actief. Zoals: de programmeur, jeugdtheaterprogrammeur, publiciteitsmedewerkers, financieel medewerker, reserveringsmedewerker, vrijwilligers/productiecoördinator en de techniekcoördinator.