Voor impresariaat en techniek

Algemene programmering: Jurgen Walch
Stuur mail naar: programmeur@theaterdeverbeelding.nl

Alleen per mail. Stuur mail naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl

Stuur mail over aantallen voor posters en affiches naar: pr@theaterdeverbeelding.nl

Stuur mail naar  coördinator publiciteit  Fred Smalhout of Olga Smalhout:

publiciteit@theaterdeverbeelding.nl

P3 ligt aan de T-kruising Purmersteenweg – Burg. D. Kooimanweg tussen de Where en het spoor. Aanrijden via de Burg. D.Kooimanweg is geen optie omdat je niet linksaf kunt slaan naar de inrit vanwege een verhoogde rijwegscheiding.

Naast het hek bij het loading dock van grote zaal zit een intercom. De theaterzaal bevindt zich in het achterste deel van het gebouw achter het hek. Laden en lossen vindt direct op het speelvlak plaats via de nooddeuren van de theaterzaal. Het is in principe altijd mogelijk om op het eigen terrein te parkeren.

Stuur productie-, technische vragen en technische fiches naar: productie@theaterdeverbeelding.nl

Er is een technisch fiche op aanvraag beschikbaar, mail naar productie@theaterdeverbeelding.nl.

Of kijk voor meer informatie in de Online TheaterDatabase.

Mocht je onverhoopt in een file komen te staan o.i.d. Bel dan naar: tel: 06 27556628 (productie).

Theater De Verbeelding programmeert als een zelfstandige organisatie in de theaterzaal van het Pop & Cultuurpodium P3 gelegen aan de rand van het centrum schuin t/o het stadhuis. Naast de vlakke vloer theaterzaal is er ook een grote en een kleine concertzaal. Bezoekadres: Purmersteenweg 17 – 19, 1441 DK Purmerend.

Let op, stuur hier s.v.p. geen technische fiches naar toe, maar gebruik ons algemene postadres p/a Julianastraat 31, 1441 EN Purmerend of nog liever mail ze naar productie@theaterdeverbeelding.nl

DE THEATERZAAL

 

De schuiftribune van de vlakke vloer theaterzaal heeft een capaciteit van 64 tot 118 stoelen. Als er een extra rij van 16 stoelen voor kan worden geplaatst is de capaciteit 134. Bij jeugdtheater kunnen er bankjes voor de tribune worden geplaatst waardoor de capaciteit zelfs nog iets kan toenemen. De zaal is in de zomer van 2011 antraciet-grijs geschilderd.

Speelvlak
De gewenste diepte van het speelvlak is bepalend voor de capaciteit en dient bij het boeken te worden vastgesteld. Het speelvlak is max 12m breed (exclusief dempingspanelen en afstopping), de schuiftribune is 10 meter breed. Daarom wordt de afstopping meestal op 10m breed gehangen. De zaal is ca. 7m hoog; onderzijde gridhoogte is 5,72m.

Geluidsplaatsen op de tribune?
Meestal kan dit niet, maar de regiecabine bevindt zich achter op de tribune in het midden van de zaal, de ramen zijn geheel verwijderd.