Kaartverkoop & toegangsprijzen

Onze prijzen zijn uniform en
laagdrempelig

Flinke korting bij gelijktijdig bestellen van 6 voorstellingen
of meer. Zie hieronder.

Online bestellen

Het online bestellen op onze site loopt via Stager. Na het kiezen van de kaarten word je gevraagd een account aan te maken of in te loggen als je al een account hebt. Het afrekenen gaat met Ideal. Het is niet mogelijk om een tegoed- of cadeaubon online in te wisselen. Wil je voor een voorstelling reserveren met tegoed- of cadeaubon? Stuur dan een e-mail met contactgegevens naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl. Je ontvangt een bevestiging. De kaarten liggen op de dag van de voorstelling klaar bij de kassa.

Wachtlijst

Voorstelling uitverkocht?  Mogelijk komen er door annulering weer kaarten beschikbaar.

Je kunt je op de wachtlijst laten plaatsen door een e-mail te sturen naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl . We nemen contact op als er kaarten beschikbaar komen.

Verhinderd?

Moet je onverhoopt annuleren? Tot uiterlijk drie dagen van tevoren kun je een e-mail sturen naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl Vermeld naam,  datum en het aantal te annuleren kaarten.

Wij geven geen geld terug. In overleg verplaatsen we de kaarten naar een andere voorstelling van je keuze. Lukt dit niet dan ontvang je een tegoedbon, deze blijft twee jaar geldig. (de reserveringskosten ontvangt je niet retour).

Lever je kaarten later in. dan proberen we deze, alleen bij uitverkochte voorstellingen, door te verkopen. Pas als dit gelukt is ontvang je een tegoedbon.

In de loop van het seizoen is het mogelijk dat er speciale acties rondom voorstellingen of doelgroepen bedacht worden. Reeds gekochte kaarten kunnen niet omgeruild worden.

Trouwe bezoekers van Theater De Verbeelding kunnen op een flinke korting rekenen. Bij 6 voorstellingen of meer betaal je € 14,00 per kaartje in plaats van € 15,50. Voor Vrienden, CJP en 65+ geldt deze seriekorting ook. Je betaalt € 12,00 per kaartje in plaats van € 13,50. Kaarten zijn op deze manier te bestellen t/m 18 september; kies voor de kaartsoort “Serie >6 vrst: Normaal” of “Serie >6 vrst: CJP Vriend 65+”

Telefonisch reserveren

Vanaf vier weken voor de gewenste voorstelling kun je 24 uur per dag, telefonisch kaarten reserveren via de reserveerlijn: 0299-411234.

Spreek duidelijk  naam, de datum, titel en het gewenste aantal kaarten in. Het is handig wanneer  je  (indien van toepassing)  vermeldt:  kind, CJP/65+ of  Vriend. De kaarten liggen op de dag van de voorstelling klaar bij de kassa. Mocht je in één keer voor meerdere voorstellingen  reserveren, dan worden alle kaarten bij het eerste bezoek afgerekend.

Als wij  niet terugbellen is de reservering gelukt, we bellen alleen terug wanneer we je niet meer kunnen plaatsen.

Kassa

Kaarten kopen aan de kassa is alleen mogelijk op voorstellingsdagen. De kassa is vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling geopend.

TWEE PODIA, DUBBEL GENIETEN

Ook dit jaar bieden we met Theater de Purmaryn weer vier series aan met een aantrekkelijke korting. Eén voorstelling in De Purmaryn en één voorstelling bij ons in de cabaret, dans, toneel en muziektheater, te herkennen aan bovenstaand logo.

Te bestellen via het bestelformulier bij de Purmaryngids of via de site depurmaryn.nl

SERIEKORTING

Theater De Verbeelding biedt dit seizoen een drietal series aan: Verrassend talent, Muziek op zondag en De Wasserette. Als je één van deze series boekt, bezoek je de voorstellingen uit die serie met aanzienlijke korting. Meer informatie over de verschillende series kun je lezen op pagina 4/5 en pagina 10 tot en met 13 in ons programmamagazine en op de homepage. De series Verrassend talent en Muziek op zondag zijn te bestellen t/m 18 september, De Wasserette t/m 7 oktober.

Afhankelijk van de nog beschikbare plaatsen is bij de meeste voorstellingen groepskorting mogelijk voor scholen, verenigingen en groepsuitjes. Meer weten? Mail ons dan ruim van tevoren. Vermeld  naam en telefoonnummer, welke groep en het aantal personen. Dan nemen wij contact met je op over de mogelijkheden.

ONZE TOEGANGSPRIJZEN

Kaarten zijn voor het gehele theaterseizoen online te bestellen en betalen via ons ticketing systeem Stager.

Klik op de knoppen ‘tickets’ of  ‘Bestel uw kaarten’

  • € 16,50 – Normaal
  • € 14,50 – Vrienden, CJP, 65+
  • Familie en jeugdvoorstellingen:
  • Kinderen tot 13 jaar  €  8,50 – De Kleine Verbeelding en familievoorstelling*
  • Volwassenen € 11,50 De Kleine Verbeelding en familievoorstelling* 
  • AANTREKKELIJKE SERIEKORTING Te bestellen t/m 18 september
  • € 15,00 – (i.p.v. € 16,50) Normaal bij bestelling van een serie van 6 of meer voorstellingen 
  • € 13,00 -( i.p.v. € 14,50) Vrienden, CJP, 65+ bij bestelling van een serie van 6 of meer voorstellingen

*Voor De Kleine Verbeelding en familievoorstellingen zijn kortingsregelingen niet van toepassing.

  • Prijzen zijn INCLUSIEF reserveringskosten

Reken veilig af met iDeal

Met IDeal kun je veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.
Je kunt IDeal gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank of SNS (Regio) Bank.

Voor bezoekers die niet online kunnen bankieren bieden we de gelegenheid om een bestelformulier te downloaden. Dit formulier kun je printen, invullen en opsturen voor 18 september. In tegenstelling tot wat in het Verbeeldingmagazine staat ontvang  je een factuur. De kaarten worden voor aanvang van het nieuwe seizoen toegezonden per post.

Beetje hulp nodig bij het online bestellen? In dit instructieblad helpen we je stapsgewijs op weg om online kaarten te bestellen.