Kaartverkoop & toegangsprijzen

Onze prijzen zijn uniform en
laagdrempelig

ALGEMENE INFORMATIE

Theater De Verbeelding programmeert in de theaterzaal van Pop- en Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend, tegenover het stadhuis.

Kom s.v.p. op tijd want na aanvang van de voorstellingen is toegang niet meer mogelijk. Onze kassa en foyer zijn drie kwartier vóór aanvang open.

ONLINE BESTELLEN

Het online bestellen op onze site loopt via ticketorganisatie Stager. Na het kiezen van de kaarten wordt je gevraagd een account aan te maken of in te loggen als je al een account hebt. Het afrekenen gaat met Ideal. Het is niet mogelijk om een tegoed- of cadeaubon online in te wisselen. Wil je voor een voorstelling reserveren met tegoed- of cadeaubon? Stuur dan een e-mail met contactgegevens naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl. Je ontvangt een bevestiging. De kaarten liggen op de dag van de voorstelling klaar bij de kassa.

WACHTLIJST

Voorstelling uitverkocht?  Mogelijk komen er door annulering weer kaarten beschikbaar.

Je kunt je op de wachtlijst laten plaatsen door een e-mail te sturen naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl. Vermeld in de mail je telefoonnumer, welke de groep, datum en tijd, en het aantal gewenste kaarten. We nemen contact op als er kaarten beschikbaar komen.

VERHINDERD?

Moet je onverhoopt annuleren voor een voorstelling bij Theater De Verbeelding stuur dan uiterlijk 24 uur voor de voorstellingsdag een mail naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl en vermeld hierin voorstellingsdatum en tijd, je naam, telefoonnummer, het aantal te annuleren kaarten en je bankrekeningnummer. Je krijgt van ons het aankoopbedrag terugbetaald (excl. servicekosten).

In verband met de onzekere situatie is alle voorstellingsinformatie onder voorbehoud.

facebook.com/theaterdeverbeelding

KAARTEN

Kaarten zijn voor het gehele seizoen online te bestellen en betalen via onze site theaterdeverbeelding.nl. Reserveren is mogelijk door een mail te sturen naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl. Of via onze telefonische reserveerlijn die 24 uur per dag bereikbaar is op telefoonnummer 0299 411234. Reserveren kan vanaf vier weken voor de voorstellingsdatum, op de voorstellingsdag zelf kun je tot 19.00 uur bellen. Je wordt alleen teruggebeld als wij je niet meer kunnen plaatsen.

Spreek duidelijk je naam, datum, titel en het gewenste aantal kaarten in. Het is handig wanneer je, indien van toepassing, vermeldt of je Vriend bent, een CJP pas hebt of bij jeugdvoorstellingen om hoeveel kaarten voor kinderen het gaat. De kaarten liggen op de dag van de voorstelling klaar bij de kassa, die drie kwartier voor aanvang open is. Mocht je voor meerdere voorstellingen kaarten reserveren dan worden de kaarten bij je eerste bezoek in één keer afgerekend. Niet afgehaalde kaarten kunnen vanaf een kwartier voor aanvang worden doorverkocht.

PODIUMCADEAUKAART

Het is inmiddels mogelijk met de podiumcadeaukaart kaarten aan de kassa te verkrijgen. Let wel op: er zijn ook andere cadeaukaarten in omloop; deze kunnen we niet verwerken. Dus alleen de ‘officiele’ podiumcadeaukaart.

ONZE TOEGANGSPRIJZEN

Kaarten zijn online te bestellen en betalen via ons ticketingsysteem Stager.

Klik op de knoppen ‘tickets’ of  ‘Bestel uw kaarten’

  • Normaal € 17,50 
  • Vriend/CJP  € 15,50
  • Familie- en jeugdvoorstellingen De Kleine Verbeelding:
  • Kinderen tot 13 jaar  €  8,50 
  • Volwassenen € 11,50
  • Prijzen zijn INCLUSIEF reserveringskosten
  • Het is inmiddels mogelijk met de podiumcadeaukaart kaarten aan de kassa te verkrijgen. Let wel op: er zijn ook andere cadeaukaarten in omloop; deze kunnen we niet verwerken. Dus alleen de ‘officiele’ podiumcadeaukaart.

REKEN VEILIG AF MET IDEAL

Met IDeal kun je veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.
Je kunt IDeal gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank of SNS (Regio) Bank.

Beetje hulp nodig bij het online bestellen? hier helpen we je stapsgewijs op weg om online kaarten te bestellen klik op ‘download’ hieronder

Downloaden (PDF, 525KB)