Kaartverkoop & toegangsprijzen

Onze prijzen zijn uniform en
laagdrempelig

ALGEMENE INFORMATIE

Theater De Verbeelding programmeert in de theaterzaal van Pop- en Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend, tegenover het stadhuis.

We zijn blij dat we met een volle zaal veilig kunnen openen. Dus vanaf nu zijn er weer meer kaarten beschikbaar. De overheid vraagt wel dat wij voor toegang gebruik gaan maken van de Corona Check App, die je gemakkelijk op je telefoon kunt installeren. Het is het officiële bewijs van de overheid dat je gevaccineerd bent, een negatieve test kunt tonen of dat je een herstelbewijs hebt van doorgemaakte coronaziekte.

Mocht je coronagerelateerde klachten krijgen, dan verzoeken we je thuis te blijven en storten we het bedrag van de betaalde kaarten terug.

Kom s.v.p. op tijd want na aanvang van de voorstellingen is toegang niet meer mogelijk. Onze kassa en foyer zijn drie kwartier vóór aanvang open.

ONLINE BESTELLEN

Het online bestellen op onze site loopt via ticketorganisatie Stager. Na het kiezen van de kaarten wordt je gevraagd een account aan te maken of in te loggen als je al een account hebt. Het afrekenen gaat met Ideal. Het is niet mogelijk om een tegoed- of cadeaubon online in te wisselen. Wil je voor een voorstelling reserveren met tegoed- of cadeaubon? Stuur dan een e-mail met contactgegevens naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl. Je ontvangt een bevestiging. De kaarten liggen op de dag van de voorstelling klaar bij de kassa.

WACHTLIJST

Voorstelling uitverkocht?  Mogelijk komen er door annulering weer kaarten beschikbaar.

Je kunt je op de wachtlijst laten plaatsen door een e-mail te sturen naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl. Vermeld in de mail je telefoonnumer, welke de groep, datum en tijd, en het aantal gewenste kaarten. We nemen contact op als er kaarten beschikbaar komen.

VERHINDERD?

Moet je onverhoopt annuleren voor een voorstelling bij Theater De Verbeelding stuur dan uiterlijk 24 uur voor de voorstellingsdag een mail naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl en vermeld hierin voorstellingsdatum en tijd, je naam, telefoonnummer, het aantal te annuleren kaarten en je bankrekeningnummer. Je krijgt van ons het aankoopbedrag terugbetaald (excl. servicekosten).

In verband met de onzekere situatie is alle voorstellingsinformatie onder voorbehoud.

facebook.com/theaterdeverbeelding

KAARTEN

Kaarten zijn voor het gehele seizoen online te bestellen en betalen via onze site theaterdeverbeelding.nl. Reserveren is mogelijk door een mail te sturen naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl. Of via onze telefonische reserveerlijn die 24 uur per dag bereikbaar is op telefoonnummer 0299 411234. Reserveren kan vanaf vier weken voor de voorstellingsdatum, op de voorstellingsdag zelf kun je tot 19.00 uur bellen. Je wordt alleen teruggebeld als wij je niet meer kunnen plaatsen.

Spreek duidelijk je naam, datum, titel en het gewenste aantal kaarten in. Het is handig wanneer je, indien van toepassing, vermeld of je Vriend bent, een CJP pas hebt of bij jeugdvoorstellingen om hoeveel kaarten voor kinderen het gaat. De kaarten liggen op de dag van de voorstelling klaar bij de kassa, die drie kwartier voor aanvang open is. Mocht je voor meerdere voorstellingen kaarten reserveren dan worden de kaarten bij je eerste bezoek in één keer afgerekend. Niet afgehaalde kaarten kunnen vanaf een kwartier voor aanvang worden doorverkocht.

NIEUW: DE VERBEELDING IN THEATER ONDER DE LINDEN IN MIDDENBEEMSTER

Vooruitlopend op de fusie en samenwerking tussen Purmerend en de Beemster programmeert De Verbeelding in overleg met Onder de Linden voorstellingen in de Beemster. Kaarten kosten € 14,50; kaarten voor jeugdvoorstellingen kosten € 8,00 voor kinderen en volwassenen. Per bestelling wordt € 1,50 reserveringskosten gerekend. Bij verhindering kan een vervangende voorstelling worden gekozen of wordt het geld gerestitueerd.  Kaarten kunnen alleen via de website van Onder de Linden worden besteld: onderdelindenbeemster.nl.

ONZE TOEGANGSPRIJZEN

Kaarten zijn online te bestellen en betalen via ons ticketingsysteem Stager.

Klik op de knoppen ‘tickets’ of  ‘Bestel uw kaarten’

  • Normaal € 16,50 
  • Vriend/CJP  € 14,50
  • Familie- en jeugdvoorstellingen De Kleine Verbeelding:
  • Kinderen tot 13 jaar  €  8,50 
  • Volwassenen € 11,50
  • Prijzen zijn INCLUSIEF reserveringskosten

REKEN VEILIG AF MET IDEAL

Met IDeal kun je veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.
Je kunt IDeal gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank of SNS (Regio) Bank.

Beetje hulp nodig bij het online bestellen? hier helpen we je stapsgewijs op weg om online kaarten te bestellen.

1. Klik op tabblad Tickets. De voorstellingen en series staan op datum gerangschikt.

2. Kies de gewenste voorstelling door deze aan te klikken. In uitklapmenu kun je een keus maken voor kaartsoort(en) door in het gele rondje te klikken. In het scherm, dat nu hiernaast opent, is het gewenste aantal kaarten te kiezen.

3. Meer voorstellingen bestellen? Klik op het pijltje voor “Verder winkelen”. Herhaal stap 2 tot alles is besteld. Klik op het pijltje achter “Plaats bestelling”. Een nieuw scherm opent. Heb je eerder via de site besteld, log dan in. Lees verder bij stap 7.

4. Ben je een eerste bezoeker? Klik dan op de zwarte balk. Je bent ook een eerste bezoeker wanneer je een account had op onze site vóór mei 2018. Dit account is vervallen. Vul het e-mailadres in (wordt loginnaam) en bedenk een wachtwoord. Klik op “login”.

5. Vul jouw gegevens in; velden met een * sterretje zijn verplicht. Vink aan dat je geen robot bent. Klik de plaatjes aan die bij de vraag horen en verifieer dit. Juiste plaatjes gevonden? Kies bewaren.

6. Na de aanmelding wordt een mail gestuurd om het account te bevestigen. Bij een volgende bestelling kun je direct inloggen. Bewaar het wachtwoord op een veilige manier.

7. Je krijgt een overzicht van de bestelling te zien. Wil je iets aanpassen dan kan dit door op het pijltje in de blauwe balk “Bestelling wijzigen” te klikken. Is de bestelling in orde dan ben je klaar voor de betaling. • Nadat de betaling gedaan is ontvang je de tickets op het opgegeven e-mailadres. Kaarten komen niet aan wanneer een foutje in het adres zit. Mail ons dan zodat wij dit voor je op kunnen lossen. • Soms belandt de bevestigingsmail met de tickets in de spambox. Maak dan van reserveer@theaterdeverbeelding. nl een “vertrouwd adres” in jouw mailprogramma.