Kaartverkoop & toegangsprijzen

Onze prijzen zijn uniform en
laagdrempelig

Flinke korting bij gelijktijdig bestellen van 6 voorstellingen
of meer. Zie hieronder.

Online bestellen

Het online bestellen op onze site loopt via Stager. De eerste keer word je gevraagd een account aan te maken. Het afrekenen gaat met IDeal. Het is niet mogelijk om een tegoed- of cadeaubon online in te wisselen. Wil je voor een voorstelling reserveren met tegoed- of cadeaubon? Stuur dan een e-mail met contactgegevens naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl. Je ontvangt een bevestiging. De kaarten liggen op de dag van de voorstelling klaar bij de kassa.

Wachtlijst

Voorstelling uitverkocht?  Mogelijk komen er door annulering weer kaarten beschikbaar.

Je kunt je op de wachtlijst laten plaatsen door een e-mail te sturen naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl . We nemen contact op als er kaarten beschikbaar komen.

Verhinderd?

Moet je onverhoopt annuleren? Tot uiterlijk drie dagen van tevoren kun je een e-mail sturen naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl Vermeld naam,  datum en het aantal te annuleren kaarten.

Wij geven geen geld terug. In overleg verplaatsen we de kaarten naar een andere voorstelling van je keuze. Lukt dit niet dan ontvang je een tegoedbon, deze blijft twee jaar geldig. (de reserveringskosten ontvangt je niet retour).

Lever je kaarten later in. dan proberen we deze, alleen bij uitverkochte voorstellingen, door te verkopen. Pas als dit gelukt is ontvang je een tegoedbon.

In de loop van het seizoen is het mogelijk dat er speciale acties rondom voorstellingen of doelgroepen bedacht worden. Reeds gekochte kaarten kunnen niet omgeruild worden.

Telefonisch reserveren

Vanaf vier weken voor de gewenste voorstelling kun je 24 uur per dag, telefonisch kaarten reserveren via de reserveerlijn: 0299-411234.

Spreek duidelijk  naam, de datum, titel en het gewenste aantal kaarten in. Het is handig wanneer  je  (indien van toepassing)  vermeldt:  kind, CJP/65+ of  Vriend. De kaarten liggen op de dag van de voorstelling klaar bij de kassa. Mocht u in een keer voor meerdere voorstellingen kaarten reserveren worden de kaarten bij uw eerste bezoek in een keer afgerekend.

Als wij  niet terugbellen is de reservering gelukt, we bellen alleen terug wanneer we je niet meer kunnen plaatsen.

Kassa

Kaarten kopen aan de kassa is alleen mogelijk op voorstellingsdagen. De kassa is vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling geopend.

TWEE PODIA, DUBBEL GENIETEN

Ook dit jaar bieden we met Theater de Purmaryn weer vier series aan met een aantrekkelijke korting. Eén voorstelling in De Purmaryn en één voorstelling bij ons in de cabaret, dans, toneel en muziektheater, te herkennen aan bovenstaand logo.

Te bestellen via het bestelformulier bij de Purmaryngids of via de site depurmaryn.nl

Afhankelijk van de nog beschikbare plaatsen is bij de meeste voorstellingen groepskorting mogelijk voor scholen, verenigingen en groepsuitjes. Meer weten? Mail ons dan ruim van tevoren. Vermeld  naam en telefoonnummer, welke groep en het aantal personen. Dan nemen wij contact met je op over de mogelijkheden.

ONZE TOEGANGSPRIJZEN

  • € 14,00 – Normaal
  • € 12,00 – Vrienden, CJP, 65+
  • €   6,00 – De Kleine Verbeelding* –……………………kinderen tot 13 jaar
  • €   9,00 – De Kleine Verbeelding – …………………….volwassenen* 
  •   € 10,00 – Familievoorstellingen* 
  • AANTREKKELIJKE SERIEKORTING
  • € 12,50 – Normaal bij bestelling van een serie van 6 of meer voorstellingen
  • € 10,50 – Vrienden, CJP, 65+ bij bestelling van een serie van 6 of meer voorstellingen

*Voor De Kleine Verbeelding en familievoorstellingen zijn kortingsregelingen niet van toepassing.

Deze prijzen zijn exclusief reserveringskosten ad € 1.00 per kaart

Reken veilig af met iDeal

Met IDeal kun je veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.
Je kunt IDeal gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank of SNS (Regio) Bank.

Uitsluitend voor bezoekers die niet met iDeal kunnen betalen bieden we van juni t/m eind september de gelegenheid om een bestelformulier te downloaden.