Kaartverkoop & toegangsprijzen

Onze prijzen zijn uniform en
laagdrempelig

ALGEMENE INFORMATIE

Theater De Verbeelding programmeert in de theaterzaal van Pop- en Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend, tegenover het stadhuis.

Na aanvang van de voorstellingen is toegang niet meer mogelijk.

ONLINE BESTELLEN

Het online bestellen op onze site loopt via ticketorganisatie Stager. Na het kiezen van de kaarten wordt je gevraagd een account aan te maken of in te loggen als je al een account hebt. Het afrekenen gaat met Ideal. Het is niet mogelijk om een tegoed- of cadeaubon online in te wisselen. Wil je voor een voorstelling reserveren met tegoed- of cadeaubon? Stuur dan een e-mail met contactgegevens naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl. Je ontvangt een bevestiging. De kaarten liggen op de dag van de voorstelling klaar bij de kassa.

WACHTLIJST

Voorstelling uitverkocht?  Mogelijk komen er door annulering weer kaarten beschikbaar.

Je kunt je op de wachtlijst laten plaatsen door een e-mail te sturen naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl. Vermeld in de mail je telefoonnumer, welke de groep, datum en tijd, en het aantal gewenste kaarten. We nemen contact op als er kaarten beschikbaar komen.

VERHINDERD?

Moet je onverhoopt annuleren stuur dan tot uiterlijk drie dagen van tevoren een e-mail naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl en vermeld hierin voorstellingsdatum en tijd, je naam, telefoonnummer en het aantal te annuleren kaarten. Heb je kort van tevoren Coronagerelateerde gezondheidsklachten? Laat ons dit dan tot op de voorstellingsdag zo snel mogelijk weten op het productietelefoonnummer: 06 – 51176724. Je krijgt van ons een voucher ter waarde van het aankoopbedrag (excl. servicekosten).

In verband met de onzekere situatie is alle voorstellingsinformatie onder voorbehoud.

facebook.com/theaterdeverbeelding

KAARTEN

Kaarten voor voorstellingen zijn online te bestellen en te betalen via onze site theaterdeverbeelding.nl

Met ingang van 27 augustus als de verkoop start hebben we meer zekerheid hoeveel plaatsen er beschikbaar zijn. Dit actualiseren wij onder andere op deze plaats

Reserveren is alleen mogelijk via reserveer@theaterdeverbeelding.nl

Ingevolg de jongste maatregelen is de bar gesloten

KAARTEN VOOR DE KLEINE VERBEELDING

Kaarten voor voorstellingen zijn online te bestellen en betalen via de site theaterdeverbeelding.nl. Je kunt maximaal 8 kaarten voor kinderen tegelijk bestellen. Kinderen kunnen op bankjes of tussen de volwassenen op de tribune zitten. Reserveren is alleen mogelijk via reserveer@theaterdeverbeelding.nl

ONZE TOEGANGSPRIJZEN

Kaarten zijn online te bestellen en betalen via ons ticketingsysteem Stager.

Klik op de knoppen ‘tickets’ of  ‘Bestel uw kaarten’

  • € 16,50 – Normaal
  • Familie en jeugdvoorstellingen De Kleine Verbeelding
  • Kinderen tot 13 jaar  €  8,50 
  • Volwassenen € 11,50
  • Prijzen zijn INCLUSIEF reserveringskosten

REKEN VEILIG AF MET IDEAL

Met IDeal kun je veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.
Je kunt IDeal gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank of SNS (Regio) Bank.

Beetje hulp nodig bij het online bestellen? In dit instructieblad helpen we je stapsgewijs op weg om online kaarten te bestellen.