Laden Evenementen
29 okt

Toneelgroep het volk – de bezoeking – uitverkocht

29 oktober 2021 - 20:30 uur

Toneelgroep Het Volk is het enige gezelschap dat gedurende ons bijna 30-jarig bestaan al hun voorstellingen in Theater De Verbeelding heeft gespeeld.

Dit is, na 40 jaar, de laatste reisvoorstelling van Het Volk. Dus komt allen!

In een sanatorium bevinden zich twee bejaarde mannen, de patiënten Roest en Harderwijk. In een ver verleden waren zij werkzaam in de muziek, Harderwijk als dirigent van opera’s en Roest als amateurzanger, met als enige repertoire het drinklied uit La Traviata van Verdi. 

In De Bezoeking graven Roest en Harderwijk diep in elkaars geheugen, waarbij het accent steeds vaker komt te liggen op Verdi’s meesterwerk. Figuren uit genoemde opera passeren de revue en geleidelijk beginnen werkelijkheid en fantasie door elkaar te lopen.

Theaterkrant: “De mannen van Het Volk maken opeens bij hun ‘afscheidsvoorstelling’ muziektheater. Het uitgestreken smoelwerk van een zingende Wigbolt Kruijver is onbetaalbaar. Een gedenkwaardig en ook origineel afscheid.”

Spel: Wigbolt Kruijver, Bert Bunschoten, Minke en Karlijn Kruijver

toneelgroephetvolk.nl

Deze voorstelling was uitverkocht vóór de coronacrisis. Omdat we de boekers van het eerste uur voorrang verlenen staat deze nog op uitverkocht. Hoe de situatie is tegen de tijd van de uitvoering is nog niet duidelijk. Als je op de wachtlijst wil, mail naar reserveer@theaterdeverbeelding.nl

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 29 oktober 2021
Tijd: 20:30 uur