Laden Evenementen
11 feb

Toneelgroep het volk – de bezoeking – uitverkocht – Verplaatst onder voorbehoud naar 11 februari 2022

11 februari 2022 - 20:30 uur

Deze voorstelling is helaas weer afgelast ingevolg de jongste coronamaatregelen. Houders van kaarten krijgen persoonlijk bericht met een aantal keuzemogelijkheden. Mede afhankelijk van de afspraken die wij kunnen maken met de theatergroep.

Deze voorstelling werd afgelast in de eerste covid19-golf. Toen mochten er nog veel meer mensen in de zaal dan nu is toegestaan. Laatste nieuws: In de hoop dat de theatergroep in het volgend seizoen weer kan spelen voor volle zalen is de onder voorbehoud geplande datum: vrijdag 11 februari 2022. Voor de wachtlijst: reserveer@theaterdeverbeelding.nl

 

Toneelgroep Het Volk is het enige gezelschap dat gedurende ons bijna 30-jarig bestaan al hun voorstellingen in Theater De Verbeelding heeft gespeeld.

Dit is, na 40 jaar, de laatste reisvoorstelling van Het Volk. Dus komt allen!

In een sanatorium bevinden zich twee bejaarde mannen, de patiënten Roest en Harderwijk. In een ver verleden waren zij werkzaam in de muziek, Harderwijk als dirigent van opera’s en Roest als amateurzanger, met als enige repertoire het drinklied uit La Traviata van Verdi. 

In De Bezoeking graven Roest en Harderwijk diep in elkaars geheugen, waarbij het accent steeds vaker komt te liggen op Verdi’s meesterwerk. Figuren uit genoemde opera passeren de revue en geleidelijk beginnen werkelijkheid en fantasie door elkaar te lopen.

Theaterkrant: “De mannen van Het Volk maken opeens bij hun ‘afscheidsvoorstelling’ muziektheater. Het uitgestreken smoelwerk van een zingende Wigbolt Kruijver is onbetaalbaar. Een gedenkwaardig en ook origineel afscheid.”

Spel: Wigbolt Kruijver, Bert Bunschoten, Minke en Karlijn Kruijver

toneelgroephetvolk.nl

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 11 februari 2022
Tijd: 20:30 uur