Laden Evenementen
28 mrt

Toneelgroep het volk – de bezoeking – uitverkocht

28 maart 2021 - 16:00 uur

Deze voorstelling werd afgelast in de eerste covid19-golf. Toen mochten er nog veel meer mensen in de zaal dan op 29 januari is toegestaan. De toneelgroep kan zeer begrijpelijk geen 2 voorstellingen op dezelfde dag spelen.  Het Volk is bereid gevonden om voor hun geliefde trouwe bezoekers een extra voorstelling te spelen op zondagmiddag 28 maart om 16.00 uur.  We hebben voorrang verleend aan de mensen die op 29 januari j.l. al hadden geboekt. Beide voorstellingen zijn hierdoor op dit moment uitverkocht. Voor een plaats op de wachtlijst: reserveer@theaterdeverbeelding.nl

Toneelgroep Het Volk is het enige gezelschap dat gedurende ons bijna 30-jarig bestaan al hun voorstellingen in Theater De Verbeelding heeft gespeeld.

Dit is, na 40 jaar, de laatste reisvoorstelling van Het Volk. Dus komt allen!

In een sanatorium bevinden zich twee bejaarde mannen, de patiënten Roest en Harderwijk. In een ver verleden waren zij werkzaam in de muziek, Harderwijk als dirigent van opera’s en Roest als amateurzanger, met als enige repertoire het drinklied uit La Traviata van Verdi. 

In De Bezoeking graven Roest en Harderwijk diep in elkaars geheugen, waarbij het accent steeds vaker komt te liggen op Verdi’s meesterwerk. Figuren uit genoemde opera passeren de revue en geleidelijk beginnen werkelijkheid en fantasie door elkaar te lopen.

Theaterkrant: “De mannen van Het Volk maken opeens bij hun ‘afscheidsvoorstelling’ muziektheater. Het uitgestreken smoelwerk van een zingende Wigbolt Kruijver is onbetaalbaar. Een gedenkwaardig en ook origineel afscheid.”

Spel: Wigbolt Kruijver, Bert Bunschoten, Minke en Karlijn Kruijver

toneelgroephetvolk.nl

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 28 maart 2021
Tijd: 16:00 uur