Laden Evenementen
20 apr

George & Eran/Club Classique – LEVEN

20 april 2024 - 08:00 uur

Vriendschap, menselijkheid en het leven zelf

Acteurs Adam Kissequel en George Elias Tobal zijn in het echte leven al sinds hun schooltijd bevriend. Zo’n hechte vriendschap, waarbij je elkaar nooit uit het oog verliest. In LEVEN staan George en Adam als zichzelf op het toneel en worden we meegezogen in het verhaal over hoe zij bevriend raakten met Roos. Drie bruisende jongelingen die alles uit het leven halen, geen minuut wordt verspild. We voelen de kracht van vriendschap en liefde op alle mooie momenten in het leven. Die kracht is nog veel belangrijker als het niet zo goed gaat. In LEVEN komt menselijkheid in al haar facetten naar voren, wat zorgt voor een intense herkenbaarheid. Een voorstelling waarbij een oprechte lach en een diepgevoelde traan heel dicht bij elkaar liggen.

Sommige emoties laten zich niet in taal vatten en waar woorden tekortschieten klinkt de muziek. De musici van Club Classique spelen strijkkwartetmuziek van o.a. Borodin, Britten en Ravel en verweven zo woord, emotie en klank met elkaar tot een dynamische ervaring.

Spel: Adam Kissequel, George Tobal • Muziek: Myrthe Helder, Leonard Besseling • Regie: Abdel Daoudi, Iris Vaessen

Over Club Classique

Een voorstelling van Club Classique zit vol spannende combinaties, onverwachte twists en ontroerende verhalen. Via de muziek vinden werelden elkaar en worden verhalen verklankt. Klassieke muziek is nog nooit zo divers geweest. Violiste Myrthe Helder en cellist Leonard Besseling zijn het kloppend hart van Club Classique. Voor elk project zoeken ze naar nieuwe samenwerkingen en thema’s en vinden daar de juiste musici bij. 

 

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 20 april 2024
Tijd: 08:00 uur