Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
04 feb

DadoDans – KoKERS (3+)

04 februari 2024 - 14:00 uur

https://vimeo.com/manage/videos/873624816

Dansweekend Purmerend – Wegens groot succes weer terug in het theater!

Een beeldende dansvoorstelling over plezier maken 

Samen of alleen? En wie bepaalt de regels?

In KoKERS bouwen twee dansers met kartonnen kokers hun eigen wereld. Ze ontdekken en leren hoe je samen kunt spelen. Een beeldende dansvoorstelling over plezier maken, uitdagen, troosten en er zijn voor elkaar.

Afhankelijk van het publiek bestaat ongeveer 15 minuten van de voorstelling uit een interactief gedeelte. Hier worden de peuters en kleuters aangemoedigd om samen met jou, de ouder/verzorger/begeleider, vrij te bewegen, voelen, ontdekken en spelen.

Theaterkrant: “Met twee dansers, sfeervolle muziek en een berg kartonnen kokers in allerlei formaten, zet choreograaf Gaia Gonnelli een oogstrelend kunstwerkje voor 3-plussers neer waarin alle elementen perfect samenvallen. De voorstelling blijft pure dans en daarmee laat Gonnelli een eigen stijl zien.”

Yeli Beurskens, één van de twee dansers uit KoKERS, heeft de ‘Jonge Zwaan Meest Indrukwekkende Jeugddansprestatie 2023’ gewonnen voor haar prestatie in Hold Your Horses

Concept en choreografie: Gaia Gonnelli • Dans: Catarina Paiva en Yeli Beurskens • Muziek: Wiebe Gotink

Podiumkids Prijs

KoKERS doet mee aan de Podiumkids Prijs! Het is dé publieksprijs van kinderen voor hun favoriete voorstelling van het jaar, voor theater, muziek en dans. Jouw mening geven geven over KoKERS kan tot en met half juni 2024. De vijf voorstellingen met gemiddeld de hoogste score, gaan door naar de Podiumkids Kinderjury. Zij kiezen de winnaar.

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 04 februari 2024
Tijd: 14:00 uur