Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Zoek Evenementen

Event Views Navigation

september 2018

Datum: 15 september 2018
Tijd: 20:30 uur

MUZIEKTHEATER
Humoristische en vlijmscherpe tekst van Peter de Graef

Stil de tijd is mede geïnspireerd op de succesvolle boeken Stil de tijd en Kairos van Joke J. Hermsen, waarin zij schrijft over onze tijdsbeleving. Kairos ziet niet alleen hoe zijn broer Chronos hem overwint, maar ook hoe die de hele samenleving in de dictatuur van de tijd dwingt.
Lees meer...

Datum: 22 september 2018
Tijd: 12:00 uur
Locatie Rondom Theater de Purmaryn
Adres: Waagplein 1

Een middag vol gratis previews van voorstellingen die later in het seizoen te zien zijn bij Theater De Verbeelding, Theater de Purmaryn en meer.
Lees meer...

Datum: 29 september 2018
Tijd: 20:30 uur

MUZIEKTHEATER / DUBBELSPEL
Lars Doberman duikt onder met een tekst speciaal voor hen geschreven door schrijver/acteur Vincent van der Valk, de denker. De zoeker. Zijn tekst vormt de boei in een zee van ongemakkelijke veronderstellingen. Gewapend met 1000+ afbeeldingen, 28 symbolische personages, 204 verschillende meningen, 15 elkaar tegensprekende muziekgenres, 4 musicerende acteurs, 1 beeldend kunstenaar, 1 visueel intermezzo, 1 eindregisseur die eigenlijk bij een ander collectief hoort en met 0 vrouwen, gaat Lars Doberman op jacht, om via De Vrouw uit te komen bij … bij wat eigenlijk? De Vrouw, een onderwerp waar Lars Doberman zich alleen maar aan kan branden door het met beide handen vast te grijpen.
Lees meer...

Datum: 30 september 2018
Tijd: 15:00 uur

UITVERKOCHT

JEUGD/BEELDEND / THEATER 2-6 jaar
Er is een meisje. Ze woont aan het strand. Op een dag vindt ze een walvis. Het meisje zorgt voor hem, neemt hem mee, vermaakt hem. Ze zijn samen. Ze zingen van de zee. Want walvis moet terug... Walvisjong is een muzikale beeldende voorstelling over de wonderlijke verbintenis tussen een meisje en een walvis. Ze vinden elkaar in bijna het enige dat mensen én walvissen kunnen: zingen...
Lees meer...

oktober 2018

Datum: 06 oktober 2018
Tijd: 20:30 uur

TONEEL
Na drie indrukwekkende solo voorstellingen, schreef Esther Scheldwacht voor het eerst een dialoog: Laatste Paar Dagen. Een verhaal over een ontmoeting. Over liefde die heel plotseling toeslaat. Een man op leeftijd wordt op de intensive care binnengebracht. Hij wordt verzorgd door de verpleegkundige Engeltje Donderdag die zich steeds meer over hem ontfermt en op het laatst niet meer van zijn zijde wijkt.
Lees meer...

Datum: 07 oktober 2018
Tijd: 13:30 uur
Locatie Theater de Purmaryn, Kleine zaal
Adres: Waagplein 1

JEUGDTHEATER
Het Spookje gaat over Thijs, die maar niet wil slapen omdat hij bang is voor spoken. Je weet maar nooit wat je in het donker tegen kunt komen. Maar als hij dan een klein Spookje ontmoet, blijkt dat niet eng te zijn. En wanneer hij met hem mee gaat naar zijn grote kasteel, om met de draak vechten, ziet hij daar een klein meisje. Dat lijkt wel zijn vriendinnetje Roosje. Lukt het Thijs om haar wakker te krijgen? Deze fantasievolle voorstelling is geïnspireerd op het sprookje Doornroosje.

In het kader van het Kinderboekenweekfeest wordt deze voorstelling gegeven in de kleine zaal van Theater de Purmaryn. Kaarten zijn uitsluitend te koop via De Purmaryn. 
Lees meer...

Datum: 13 oktober 2018
Tijd: 20:30 uur

TONEEL
In The Gentle Woman raakt het werkelijke leven van een vrouw vervlochten met haar leven online. Ze besluit zichzelf online te verwijderen, een digital suicide. Bij het uitwissen van haar leven wordt ze geconfronteerd met vragen over wie ze eigenlijk is en wat menselijkheid nog betekent. Ze ontmoet schimmige figuren waarvan het bestaan niet te achterhalen valt en gaat intense relaties aan. Maar met wie praat ze? The Gentle Woman is een beeldende, muzikale trip door een schemerachtige  wereld tussen technologie en mens, tussen online en offline, leven en dood.
Lees meer...

Datum: 20 oktober 2018
Tijd: 20:30 uur

BEELDEND THEATER
Ritzah Statia en Dionne Verwey hebben last van gender-stress. Ze weten niet hoe ze zich als vrouw moeten gedragen, want diep in hun binnenste sluimert een ontembare mannelijke kracht. Dat schept de nodige verwarring over rolpatronen. Want wie moet er nu de vuilniszakken buiten zetten?
Lees meer...

Datum: 27 oktober 2018
Tijd: 20:30 uur

MUZIEKTHEATER
"Zij wil vrijer als een arend zweef, zij is een kind dat graag wil overleef"

Meer dan 200 aantekeningen over een jong Khoe meisje, één van de oorspronkelijke bewoners van de Kaap, in Van Riebeecks' VOC journaals vormen de basis van deze muziektheatervoorstelling.

Zuid-Afrika 2018. Een acteur en actrice ontmoeten elkaar op een filmset. Hij speelt Van Riebeeck, de VOC-koopman die in 1652 de Europese kolonie stichtte op Kaap de Goede Hoop. Zij verbeeldt Krotoa, een Kaaps meisje dat vertaalde tussen Nederlanders en haar eigen volk. Zij trouwt later als eerste Khoi-vrouw met een Europeaan en wordt zo de oermoeder van een nieuw volk, ‘the Coloured people from the Cape’.
Lees meer...

november 2018

Datum: 03 november 2018
Tijd: 19:30 uur

FAMILIEVOORSTELLING (8-80)
'LEGENDS is legendarisch leuk.' Live Action Role Playing in het theater. Wie wil je zijn? Ga je de rol spelen die men voor je bedacht heeft of schrijf je je eigen verhaal met jezelf als hoofdrolspeler? Zo is een Almeerse accountant eigenlijk een behendige elf. Een uitgebluste huisvrouw een briljante kernfysioloog met telekinetische gaven en een werkloze IT’er een geliefde koning van een immens onderwaterrijk. In LEGENDS zien we het verlangen om uit te stijgen boven de werkelijkheid en door middel van larpen (live action role playing)
Lees meer...

Datum: 09 november 2018
Tijd: 20:30 uur

ROCK-CABARET
Hilarisch en komisch muziekspektakel
Na drie jaar succes op De Parade komt Zoutmus met Kuikens van beton naar de theaterzalen, een komisch muziekspektakel waarin de absurdistische scènes elkaar in moordend tempo opvolgen. Van een retestrakke funk/rockband transformeren de vijf jongemannen moeiteloos naar een droogkomische deurscène, gevolgd door een maffiaslak, een ridder zonder bereik, iemand die een AA-batterij nodig heeft op een begrafenis en een mannetje van metaal. Zoutmus neemt je mee in hun onvoorspelbare trip en leert je je eigen maniakale lach kennen.
Lees meer...

Datum: 10 november 2018
Tijd: 20:30 uur

TONEEL
Prachtige en urgente Surinaamse familiekroniek

Bodil de la Parra komt al haar hele leven in Paramaribo, de stad waar haar vader opgroeide. Ze bezocht zijn geboortehuis aan de Zwartenhovenbrugstraat ontelbare keren. Maar in de nacht van 14 oktober 2012 brandde het huis, onder het toeziend oog van haar familie, tot de grond toe af. Het enige dat restte was de drempel. In één klap was meer dan een eeuw geschiedenis in rook opgegaan.
Lees meer...

Datum: 17 november 2018
Tijd: 20:30 uur

UITVERKOCHT!!

TONEEL / DUBBELSPEL
Theaterkrant: "Met De Laatste heeft Wouterse een prachtig standbeeld opgericht voor een man in de nadagen van zijn leven."
Tragikomedie van een speelbeest. Ontdaan van realistische conventies laat Jack Wouterse zich in zijn ziel kijken: Verleden, heden en toekomst van een speelbeest worden verpakt in een tragikomedie waarin werkelijkheid en fictie naadloos samenvallen.
Lees meer...

Datum: 18 november 2018
Tijd: 15:00 uur

CABARET
'Fantastisch theater van een verrassende, onvermoeibare vakvrouw': een van de quotes uit de lyrische recensie van Theaterkrant die haar beloonde met 'Keuze van de criticus'. Ook NRC was enthousiast over het tweede programma van Anne: 'Slim opgebouwd.' ‘Jaaa jongens! Weet je nog vanmorgen? Toen je wakker werd? En dat het toen gewoon vrede was in Nederland? Holy shit. Relaxt.
Anne Neuteboom won in 2015 de jury- en publieksprijs bij cabaretfestival Cameretten
Lees meer...

Datum: 24 november 2018
Tijd: 20:30 uur

TONEEL
Toegankelijke absurdistische voorstelling vol zelfspot. Theaterkrant onderscheidt de Moraalridder met 'De Keuze van de criticus!' "Het raakt aan Toren C en de realiteit." In De Moraalridder zien we een wanhopige idealist. Haar gedachtegoed is even geniaal als absurd. Ze stelt haar leven in dienst van de goede zaak en strijdt om de sympathie van het publiek. Ze draagt een groot harnas, een keurslijf dat eigenlijk te zwaar is. Naast haar staat de Gezel met haar dubbele moraal.
Lees meer...

december 2018

Datum: 01 december 2018
Tijd: 20:30 uur

DANS - EXTRA KAARTEN
Tijdens deze jubileumeditie zie je de winnaars van de BNG Bank Dansprijs 2018. DansClick is een springplank van formaat voor bijzonder getalenteerde makers met (inter)nationale potentie. In de 20e editie zijn dat Antonin Comestaz met een nieuw duet, gebaseerd op een frase uit het geprezen Surface Image. Fernando Troya die het grimmige Essential Rights voor drie mannelijke dansers toont en Kim-Jomi Fischer en Marta Alstadsæter die ENGEL brengen,
Lees meer...

Datum: 08 december 2018
Tijd: 20:30 uur

TONEEL
Sterrenregen voor Strindberg en dal. Net in première en ontvangen met lovende, 4 en 5 sterren recensies - nu in De Verbeelding. Met om 19.45 uur een inleiding door tekstschrijver Rob de Graaf, toonaangevend toneelauteur, die eerder o.a. de tekst voor ROMP schreef, dat De Gemeenschap verleden jaar bij ons speelde en waarvoor Karina Holla de Theo d'Or 2018 won, de toneelprijs voor beste actrice.
Toneelgroep &Co werkt aan 'Dal in de mist', een nog maar pas ontdekt stuk over liefde, afgunst en pijn van de Zweedse schrijver August Strindberg. De persoonlijke en professionele spanningen in het gezelschap lopen hoog op.
Lees meer...

Datum: 15 december 2018
Tijd: 20:30 uur

TONEEL
“Wanneer u naar buiten stapt, wordt het hier koud”

Cas Enklaar, Marien Jongewaard, René van ’t Hof en Maureen Teeuwen (winnaar Colombina 2018) - vier doorgewinterde acteurs en mimespelers - vertegenwoordigen vele decennia aan ervaring in de Nederlandse theaters. Na een lange relatie met het publiek maken zij de balans op. Jarenlang keken we naar hen, nu kijken zij terug. De Volkskrant****: "Het is een genot om dit viertal over het toneel te zien bewegen. Dolkomisch en doodserieus brengen ze een ode aan een oeuvre en een ode aan het vak."
Lees meer...

Datum: 16 december 2018
Tijd: 15:00 uur

JEUGD / MUZIEKTHEATER
Presentator Twan nodigt in zijn populaire talkshow Het Bos Draaft Door elke dag een aantal prominente dieren uit. Samen zoeken ze naar oplossingen voor hedendaagse problemen. Herkenbare en lastige vraagstukken worden aangepakt, zoals ‘hoe creëer je geluk'? Maar ook ‘gaat een kat na zijn zesde leven nog steeds zo nonchalant om met het verkeer'? Kom erachter hoe fantasie de oplossing is voor je problemen en dilemma’s. Schaterlach en slik een traantje weg bij Het bos draaft doorrrrrr!!
Lees meer...

januari 2019

Datum: 05 januari 2019
Tijd: 19:30 uur

TONEEL / MUZIEKTHEATER
Twee zielen, drie levens, zes mensen.

Drie verhalen met telkens een man en een vrouw. Een vader en een dochter in de 16de eeuw, een vrouw en haar tuinman begin 20ste eeuw, een art director en een journalist begin 21ste eeuw.  De man (Peter De Graef) en de vrouw (Lottie Hellingman) staan in elk deel in een andere verhouding tegenover elkaar. Telkens speelt er een ander aspect van ongelijkwaardigheid. Maar in elke scène worden de personages gedreven door universele, diepmenselijke vragen, worstelingen, verlangens. In Twee Zielen krijgt de livemuziek een eigenzinnige rol. Zang en percussie voeren de boventoon.
Lees meer...

Datum: 12 januari 2019
Tijd: 19:30 uur

FAMILIEVOORSTELLING (8-80)/komedie
'Fantasierijk en slim als Roald Dahl'
In een dal hier ver, ver vandaan, is iedereen erop uit om Map uit haar mooie Atlaswinkel te bonjouren. Een man met een moeilijk geföhnd kapsel wil van de winkel een authentiek biercafé maken. De Ambtenaar van de Jeugdzorg klopt steeds harder aan de deur. En dan is er ook nog een huilend spook dat haar ’s nachts wakker houdt. 'Fantasierijk en slim als Roald Dahl.'
Lees meer...

Datum: 13 januari 2019
Tijd: 15:00 uur

CABARET 
Als het plaatje maar klopt

Als het gazon maar strak gemaaid is, de ramen blinken en de nieuwe auto precies past bij de kleur van de voordeur. In Nobel vertelt Kirsten met veel humor over een hardwerkend ondernemersgezin achter een gouden façade. “God, wat zijn we rijk.” Maar wat komt er tevoorschijn als je de Perzische tapijten optilt? Een schaamteloos eerlijk en stijlvol muzikaal programma over hoe we leven in patronen. Theaterkrant: "Van Teijn is een sterke performer. Ze beweegt zich soepeltjes over het podium, laat zich lekker gaan in haar emoties en voelt het publiek goed aan. Zowel scherp als komisch.”
Lees meer...

Datum: 18 januari 2019
Tijd: 20:30 uur

MUZIEKTHEATER
‘Op een dag als deze, wat later, wat eerder, ontdek je zonder verrassing dat er iets mis is, dat je, om het zonder omwegen te zeggen, niet weet hoe je moet leven, dat je dat nooit zult weten.’ Iemand die slaapt is een muzikale voorstelling waarin BOG. het boek Een man die slaapt uit 1967 van Georges Perec - één van hun grootste inspiratiebronnen - bewerkt om het alledaagse, het tijdloze, het eenzame en het gemeenschappelijke van het menselijk bestaan voelbaar te maken.
Lees meer...

Datum: 19 januari 2019
Tijd: 20:30 uur

MUZIEKTHEATER
Stand-up philosophy in concert: ieder avond een live gecomponeerde voorstelling gebaseerd op…de vragen van het publiek!
Laura van Dolron bouwt een safe space voor vragen in een laboratorium vol antwoorden. Bijgestaan door acteur en schrijver Willem de Wolf muzikanten Wilko Sterke en Frank van Kasteren nodigt zij haar publiek uit een vraag op te schrijven. NRC****: "Humor en tragiek. Creatief en inventief hoe het viertal tot antwoorden komt op vragen."
Lees meer...

Datum: 26 januari 2019
Tijd: 20:30 uur

TONEEL / MUZIEKTHEATER
Komedie over de onmogelijkheid het goed te doen
De 5***** Oerolhit nu in De Verbeelding.
Een humoristische en eerlijke vertelling over hoe we in Nederland het racisme debat voeren. Over het racisme dat in ons allen schuilt, los van ons ras, kleur of nationaliteit. De makers raken verwikkeld in een strijd over wat je wel of niet mag zeggen, doen of denken. Want er is altijd iemand die zich beledigd of gediscrimineerd voelt, hoe goed je ook wil doen.
Lees meer...

februari 2019

Datum: 02 februari 2019
Tijd: 20:30 uur

DANS
“Energiek en maatschappelijk relevant”
Danstheater AYA en DOX spelen de 2.0 versie van de succesvolle coproductie Guerrilla. Nu nog strijdbaarder en actueler! Makers en spelers gaan op zoek naar de huidige waarde van protest, verzet en opstand. Guerrilla is een rollercoaster van prikkelende dans, theatrale scènes en uitdagende teksten.
Lees meer...

Datum: 03 februari 2019
Tijd: 11:30 uur

UITVERKOCHT!

JEUGDTHEATER/SLAPSTICK
Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen. Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duplo niveau.
Lees meer...

Datum: 03 februari 2019
Tijd: 15:00 uur

JEUGDTHEATER
Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel? We zien drie ogenschijnlijk ‘volwassen’ presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen. Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau
Lees meer...

Datum: 09 februari 2019
Tijd: 20:30 uur

DANS / MUZIEKTHEATER
Met nagesprek met choreograaf Jens van Daele.
Met NachtHexen I Jeanne startte Jens van Daele een cyclus over heldinnen uit de wereldgeschiedenis. Met het vervolg La Parisienne brengt het gezelschap krachtig en ingetogen dans, stevig en gevoelig teksttheater en doordringende en verstillende live muziek. Na afloop gaat Jens van Daele graag in gesprek met de bezoekers in onze zijfoyer.
Lees meer...

Datum: 16 februari 2019
Tijd: 20:30 uur

BEELDEND THEATER
Filosofische en fysieke slapstick
Twee mannen gaan in BAMBIE NUL op zoek naar de ‘Betekenis der Dingen’. Zij trekken zich terug in hun absurdistisch universum en doen doelgericht onderzoek naar het leven, moeder natuur, het wonder der techniek, de liefde en ‘Het Hogere’, maar staan zichzelf daarbij in de weg. Filosofische en fysieke slapstick over de treurnis én de schoonheid van de mislukking.
Lees meer...

Datum: 17 februari 2019
Tijd: 15:00 uur

TONEEL
"Geestig en ontwapenend" toneel op de zondagmiddag
In Happily Ever After fileert Alink&Plukaard op eigenzinnige en humoristische manier De Romantische Liefde. Of beter gezegd: onze misverstanden over De Romantische Liefde. Wat gebeurt er als De Ware niet De Ware blijkt te zijn, en voor eeuwig toch niet zo lang duurt als gedacht.
Lees meer...

Datum: 23 februari 2019
Tijd: 20:30 uur

TONEEL
Nieuwe toneeltekst van Judith Herzberg

De Volkskrant****: "Mix van alledaagse zinnen en pure theaterpoëzie"

Deze avond bestaat uit twee delen. Opgediept is de nieuw geschreven toneeltekst van schrijver en dichter Judith Herzberg, winnaar van de Prijs der Nederlandse Letteren 2018.  Naast Opgediept is ook een bewerking van Mephisto van Klaus Mann te zien, 'een staaltje onvervalste vaudeville, aangevuld met teksten van Thomas Bernhard en Bertolt Brecht. 
Lees meer...

maart 2019

Datum: 02 maart 2019
Tijd: 20:30 uur

MUZIEKTHEATER
Hemelse muziek met vette rafelranden
Het verhaal van Grace, die door de charmante pooier King de wereld van de prostitutie in wordt gelokt. Hij spiegelt haar een gouden toekomst voor maar uiteindelijk loopt ze in de val van deze meedogenloze bedrieger. Zonder paspoort of papieren is ze rechteloos en onbeschermd en rest haar enkel nog de wraak. Instant Love laat zien hoe kwetsbaar mensen zijn als ze de autonomie over hun eigen leven kwijtraken.
Lees meer...

Datum: 09 maart 2019
Tijd: 20:30 uur

DANS
Surrealistische voorstelling waarin een vrouw zowel haar on- als offline identiteit dreigt te verliezen. Dunja Jocic is een van de spannendste nieuwe choreografen in Nederland, die in 2018 de Prijs van de Nederlandse Dansdagen ontving. Vanuit een even originele als compromisloze visie op dans maakt zij hallucinerende en filmische voorstellingen.
Lees meer...

Datum: 16 maart 2019
Tijd: 20:30 uur

TONEEL
Over de toekomst van onze planeet
NRC****: "Ervaringen en onderzoek zijn knap verweven tot een voorstelling. Toch heeft Stadsastronaut een prettig soort lichtheid, alsof we in die bloedhete zomerduisternis toch een sprankje hoop kunnen ontwaren."
De Groene Amsterdammer: “Een spektakel van denkkracht…"
In de warmste zomer in drie eeuwen probeert Marjolijn van Heemstra zichzelf op te leiden tot astronaut in de hoop een handleiding te vinden voor de toekomst. Met behulp van ruimtevaartspecialisten, futurologen, science fiction en haar buurman Bob zoomt ze stap voor stap uit op het dagelijkse leven.
Lees meer...

Datum: 17 maart 2019
Tijd: 15:00 uur

JEUGD/MUZIEKTHEATER
"Aanstekelijk muziektheater met avontuurlijk straatschoffie vol lef en branie. Overtuigd pleidooi voor muziektheater voor iedereen....en met de hele zaal" - Theaterkrant.
Lev wil de wijde wereld in, op avontuur! Onderweg ontmoet hij zingende voetbalsupporters en matrozen, praat met een tovenaar, wordt opgesloten door een enge schooljuffrouw en woont een tijdje in een wolvenroedel. Waar voelt hij zich thuis? Bij wie wil hij horen? En vindt zijn moeder hem nog…?
Lees meer...

Datum: 23 maart 2019
Tijd: 20:30 uur

MUZIEKTHEATER
En dus zal ik weer gaan is een muzikale theatervoorstelling over het spanningsveld tussen vrijheid en egoïsme. Rik is vader, zanger en dakloos. Met een laatste concert bezingt hij zijn zelfverkozen vrijheid, maar ook het verlangen naar zijn dochter. Tijdens het concert is de bar open, drink samen met Rik op het leven en wordt deelgenoot van zijn dagelijkse gevecht met moraal en plicht.
Lees meer...

Datum: 30 maart 2019
Tijd: 20:30 uur

TONEEL

Geestig, onthutsend en actueel

Nederland is een prachtland. Het land van de kansen. Waar niemand in de goot hoeft te belanden als je een beetje je best doet, toch?

Dat is niet het geval bij Arthur en Wilma. Ze hebben er een puinhoop van gemaakt: openstaande rekeningen, ongeopende post en een baby op komst terwijl hun zoon Jordy een uithuisplaatsing boven het hoofd hangt. Ze zijn in beeld bij alle hulpinstanties. Dus nu komt het goed, nietwaar?
Lees meer, klik op de foto

april 2019

Datum: 06 april 2019
Tijd: 20:30 uur

TONEEL
Gebaseerd op de waargebeurde verhalen van Josua Ossendrijver, Ruben Koster en Nabil Nabo. Wat gebeurt er als je er op latere leeftijd achter komt dat je een andere identiteit hebt dan je altijd dacht? Dat je ouders je ouders niet zijn. En je de geschiedenis van je familie niet kent. Wat gebeurt er als jouw perspectief op goed en fout niet overeenkomt met het perspectief van anderen? Wat doet oorlog met mensen? De Volkskrant****: "Mooi ritme, sterk geacteerd en spannend vormgegeven." Met nagesprek met betrokken Purmerenders.
Lees meer, klik op de foto hiernaast

Datum: 07 april 2019
Tijd: 15:00 uur

JEUGDTHEATER
Ko met de Vlo, is een bizarre en spannende slapstick over een aandoenlijke zwerfhond die in een liefdevol gezin wordt opgenomen. Wat het gezin niet weet, is dat er in zijn vacht een familie vlooien verstopt zit…

Live projecties en muziek voor jong en oud
Lees meer...

Datum: 13 april 2019
Tijd: 20:30 uur

TONEEL
Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak door met zijn indrukwekkende solo ‘Schijn’. Nu is Fahd terug met een nieuwe voorstelling. Waar Schijn een coming of age was, is opvolger Shirt uit Fahd! een facing the facts, waarbij Fahd een inkijkje geeft in de gayscene met zijn feesten en geëxperimenteer met drugs. "Relevant drama" en "Een indrukwekkend en bij vlagen onthutsend verhaal, dat je onmogelijk onberoerd kan laten.”
Lees meer...

+ Exporteer Evenementen