Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
04 nov

Joshua Aaron – Was ik maar een Kat

04 november 2023 - 20:00 uur

Theatrale filmische live documentaire

Joshua is een muzikaal genie, wereldreiziger en gek op katten. Met imposante foto’s weet hij een indringende documentaire te maken, door die beelden te voorzien van zijn filmmuziek. Met veelal instrumentale composities, filmisch, verhalend en visueel ondersteund, neemt Joshua je mee in zijn belevingswereld. “Was ik maar een kat, dan kon ik het zo van me afschudden.”

Geïnspireerd op verhalen uit de bestseller ‘Reisverslag van de Kat’ geeft hij een kijkje in zijn geniale brein en gebruikt al zijn talenten om het verhaal te vertellen. Katten zijn eigengereid, doen waar ze zin in hebben en schudden van zich af wat ze niet bij zich willen dragen. Met thema’s als loyaliteit en loslaten toont Joshua een weerspiegeling van de kat en de mens.

Joshua Aaron studeerde cum laude af aan het Conservatorium Rotterdam en toert sindsdien door heel Europa in verschillende bands. Als componist voor film en theater weet hij met zijn muziek te raken of de aanwezige emotie te versterken. Zijn grote inspiraties zijn Agnes Obel & Nils Frahm.

Was ik maar een Kat is een theatrale filmische live documentaire, bestaande uit een aaneenschakeling van schoonheid in klank en beeld en vertelt wereldse verhalen, zonder daarbij woorden te hoeven gebruiken.

Muziek, script & regie: Joshua Aaron • Scenografie: Elisabeth Ruijgrok

 

 

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 04 november 2023
Tijd: 20:00 uur