Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
07 okt

Volksoperahuis – De Wasserette 1 (uitverkocht)

07 oktober 2019 - 20:30 uur

In deze hilarische muzikale live theatersoap volgen we het wel en wee van het echtpaar Koos en Yfon, bastaardhond Tarzan en hun vaste klanten in Purmerend en hopelijk nu ook in de Beemster. In dit derde seizoen (De Wasserette draait vrijwillig) lopen Yfon en Koos alvast vooruit op de fusie die gaat plaatsvinden tussen Purmerend en de Beemster. Zij hebben hun wasserette verhuisd naar een nieuwe locatie in de Zuidoostbeemster. 

De eerste voorstelling met medewerking van de burgemeesters van Beemster en Purmerend in een dramatische rol

Koos en Yfon hebben zich het afgelopen jaar als ware mantelzorgers gestort op de verzorging van Gerrit, de vader van Yfon. Na een lang ziekbed is Gerrit overleden. Wat gaan Koos en Yfon doen met de tijd die ze opeens over hebben? Is vrijwilligerswerk misschien iets voor ze? Koos gaat op gesprek bij voetbalvereniging ZOB, de club van zijn schoonvader. Maar is Koos wel geschikt als coach of scheidsrechter? En is hij wel van onbesproken gedrag? En is een voetbalveld of kantine wel een plek voor bastaardhond Tarzan? Yfon biedt in ieder geval enthousiast aan alle shirtjes en hesjes te wassen…

Zes hilarische afleveringen met hart voor beslommeringen van mens en dier, liederen die raken, lokaal talent en live gespeelde reclameboodschappen van lokale ondernemers.

scenario Marcel Lenssen regie Kees Scholten muziek Jef Hofmeister spel Huug van Tienhoven, Rogier Schippers, Martijn Crins, Kees Scholten en met bijdragen van lokaal talent en buurtondernemers.

De voorstelling speelt op locatie Wooncentrum Zuiderhof, Zuiderhof 16, 1441 AM Zuidoostbeemster De prijs per voorstelling: € 6,00 Een strippenkaart voor alle afleveringen kost € 25,00 Bestellen strippenkaart kan t/m 7 oktober. 

LET OP: kaarten aan de kassa en drankjes moeten contant worden betaald; er is GEEN PIN in Zuiderhof 

Heb je een aflevering gemist? Geen nood, vanaf elke donderdag na de voorstelling kun je hier klikken om de opname te bekijken

www.het.volksoperahuis.nl

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 07 oktober 2019
Tijd: 20:30 uur
Locatie: Wooncentrum Zuiderhof Zuiderhof 16, 1461 AM Zuidoostbeemster