Laden Evenementen
13 mei

Nieuwe buurtsoap van het Volksoperahuis: Chicken HaalHaal – We Deliver! (1)

13 mei 2024 - 20:00 uur

Na het succes De Wasserette is het Volksoperahuis gestart met de nieuwe buurtsoap Chicken HaalHaal. Bezoekers konden in september in De Verbeelding kennismaken met de marathonsoap van seizoen 2 – Happy Hour. Maar wie die gemist heeft: geen probleem, je kunt zo inhaken in seizoen 3 van Chicken HaalHaalWe Deliver! dat vanaf 13 mei op 5 maandagen wordt gespeeld in wijkcentrum Triton in Purmerend Wheermolen.

Buurtsoap Chicken HaalHaal – We Deliver! (1)

Kaarten voor de hele serie van 5 voorstellingen: € 30,00. Kaarten per avond: € 7,50 

Kom naar Chicken HaalHaal, de vrolijkste buurtsoap die er is! In We Deliver! keren we terug naar het wereldrestaurant van Eylem en Justiano. Door de oplopende prijzen besluiten ze zich ook maar aan te melden als pakketpunt. Een neef van Justiano is daar wel héél enthousiast over, en waarom krijgt tante Frida zo veel vreemde pakketjes? Ondertussen vindt Eylems vader dat ze nu echt maar eens een man moet kiezen. En hoe vergaat het de Oekraïense Tatjana?

Een echte soap met humor, romantiek, cliffhangers, muzikale gasten en bijdragen van lokale ondernemers! Vijf weken lang elke week een nieuwe aflevering die je op het puntje van je stoel laat zitten. Kennis van seizoen 1 en 2 is niet nodig.

Script: Marcel Lenssen en Kees Scholten • Spel: Aysegul Karaca, Aldaïr Pieters, Kees Scholten, Sara van Nes, Ezgi Köroğlu

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 13 mei 2024
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Triton
Adres: Triton 73