Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
02 mrt

Via Berlin en Cello Octet Amsterdam – Instant Love

02 maart 2019 - 20:30 uur

 

MUZIEKTHEATER

Hemelse muziek met vette rafelranden

Verleden jaar stonden Via Berlin en Cello Octet bij ons met beide een indrukwekkende voorstelling. Dit seizoen staan zij samen op het podium met deel 2 uit hun drieluik: Instant Love. Het verhaal van Grace, die door de charmante pooier King de wereld van de prostitutie in wordt gelokt. Hij spiegelt haar een gouden toekomst voor maar uiteindelijk loopt ze in de val van deze meedogenloze bedrieger. Zonder paspoort of papieren is ze rechteloos en onbeschermd en rest haar enkel nog de wraak. Instant Love laat zien hoe kwetsbaar mensen zijn als ze de autonomie over hun eigen leven kwijtraken. Zo verandert wat het mooiste tussen twee mensen zou moeten zijn in het meest afschuwelijke. Harald Austbø schreef speciaal voor deze voorstelling nieuwe composities voor het octet.

Haarlems Dagblad: “Rauw en poëtisch. Muzikaal spannend, verrassend in vormgeving, aangrijpende thematiek. Sterk gestileerde voorstelling die laat zien hoe kwetsbaar mensen kunnen zijn.”

Tekst: Ko van den Bosch Regie: Ria Marks Muziek en spel: Dagmar Slagmolen, Harald Austbø en Cello Octet Amsterdam.

De Ontmoeting – nagesprek in de zaal

Instant Love gaat gepaard met een uitgebreid verdiepingsprogramma: De Ontmoeting. In De Ontmoeting gaan artistiek leider Dagmar Slagmolen en cellist Sanne Bijker met het publiek in gesprek over de inhoud van de voorstelling. De Ontmoeting biedt verdieping op de thematiek van de voorstelling en geeft inzicht in de beweegredenen van de makers. Gesprekmoderator is filosoof Sophie van Hoorn. Blijft u na afloop van de voorstelling zitten? Wij ontmoeten u graag in de zaal. Toegang is gratis.

www.viaberlin.nl www.cellooctet.com

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 02 maart 2019
Tijd: 20:30 uur
Locatie: Theater De Verbeelding
Reserveerlijn: 0299-411234