Laden Evenementen
15 sep

UITDAGEN in een ander jasje: Cultuurparade Purmerend

15 september 2019 - 12:00 uur

DE CULTUURPARADE: DE OPENING VAN EEN NIEUW CULTUREEL SEIZOEN

Op zondagmiddag 15 september zal heel P3 bruisen van de activiteiten. In alle zalen en daarbuiten zult u kunnen genieten van muziek, zang, cabaret, theater.  Van lokale amateurgroepen en bands. En van professionele muzikanten en theatermakers die u een voorproefje willen laten zien van wat ze in de loop van het nieuwe seizoen aan u presenteren.

Van Theater De Verbeelding kunt u het volgende verwachten:

        12.00 uur Kluizelaar (2-8), jeugdtheater van Simone de Jong

Kluizelaar is een beeldende voorstelling over een mini-huis. De bewoner is niet thuis. Maar we horen hem wel… Over alleen zijn en thuis komen.

Kluizelaar kreeg een 5-sterrenrecensie van de Theaterkrant en wordt een ‘heerlijk theatraal kleinood voor alle leeftijden’ genoemd.

Komend uit de mime en het muziektheater, maakt Simone de Jong voorstellingen waarin geluid, muziek en verbeelding de grootste rol spelen.

         Het Volksoperahuis met De Wasserette

Een vooruitblik naar de 6 nieuwe afleveringen op een andere locatie. Vooruitlopend op de fusie van Purmerend en de Beemster gaan we alvast de grens over naar een nieuwe locatie in de Zuidoostbeemster. Koos en Yfon geven het voorbeeld voor een mooie toekomstige samenwerking met onze nieuwe plaatsgenoten uit de Beemster.

      Servaes Nelissen/Feikes Huis met Rock me baby

Servaes Nelissen, René van ’t Hof, Vincent van Warmerdam en Kees van der Vooren vormen samen de nederpopgroep The Promise. Een voorproefje uit hun ‘rockumentary’ met toneel, poppenspel en live muziek.

       Hans Dagelet en Esther Apituley

Laten u iets zien uit hun muzikale voorstelling ‘Kabarett Dapitulett’  een mix van concert en poppenkast met levende mensen. Hans Dagelet is niet alleen acteur, maar bespeelt ook de trompet en zijn vrouw Esther Apituley is een begenadigd alt violiste.

       Peter van Rooijen

Met liedjes uit zijn laaiend enthousiast ontvangen voorstelling ‘Liefde, Dood en Zwaartekracht’. De recensenten strooiden met 4 en 5 sterren voor dit programma.

 

Kom kijken en informeer u over ons weer heel mooie programma. Heeft u nog geen kaartjes gekocht dan zult dat na het zien van deze voorproefjes ongetwijfeld gaan doen.

 

Wanneer wat te zien is op deze Cultuurparade wordt nog uitgebreid  gecommuniceerd. Hou ook onze Facebookpagina  in de gaten.

 

 

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 15 september 2019
Tijd: 12:00 uur