Laden Evenementen
01 feb

Toneelschuur Producties/Eline Arbo: Weg met Eddy Bellegueule

01 februari 2020 - 20:30 uur

TONEEL

Ontdek aanstormend theatertalent     

Dit is de derde voorstelling van de Serie VERRASSEND TALENT: Vier voorstellingen voor € 40,00, te bestellen t/m 18 september 

voor info klik hier

Eline Arbo (winnares BNG Bank Theaterprijs 2018) maakt, net als bij haar prijswinnende debuutvoorstelling Het lijden van de jonge Werther, een eigen theatrale en muzikale bewerking van de succesroman Weg met Eddy Bellegueule van Édouard Louis. 

Opgegroeid in een klein dorpje in Noord-Frankrijk, in een platvloers, grof en genadeloos arbeidersmilieu, probeert de zachte, gevoelige Eddy in te passen. We volgen hem door zijn vele pogingen om een ‘normale jongen’ te zijn, maar uiteindelijk ziet hij geen andere optie dan zijn familie achter te laten en ergens anders opnieuw te beginnen.

Weg met Eddy Bellegueule was in 2014 dé literaire sensatie van Frankrijk, Louis won ook de Prix Pierre Guenin. Ook in Nederland werd het boek enthousiast ontvangen.

Regie en bewerking: Eline Arbo Met: Victor IJdens, Jesse Mensah, Felix Schellekens, Romijn Scholten Muzikaal begeleider: Thijs van Vuure

www.toneelschuurproducties.nl  

 

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 01 februari 2020
Tijd: 20:30 uur
Locatie: Theater De Verbeelding
Reserveerlijn: 0299-411234