Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
17 mrt

Theater Sonnevanck/Silbersee/Consensus Vocalis – Lev (6+)

17 maart 2019 - 15:00 uur

JEUGD/MUZIEKTHEATER

Lev

Een muzikale reis naar het vinden van je eigen stem

Lev heet hij. Omdat hij lef heeft én omdat Lev een afkorting van Leven is. Lev is kwijt. Zijn moeder zoekt hem overal, maar hij laat zich niet vinden. Hij wil de wijde wereld in, op avontuur! Onderweg ontmoet hij zingende voetbalsupporters en matrozen, praat met een tovenaar, wordt opgesloten door een enge schooljuffrouw en woont een tijdje in een wolvenroedel. Waar voelt hij zich thuis? Bij wie wil hij horen? En vindt zijn moeder hem nog…?

De voorstelling Lev is een muzikale reis door de meerstemmige liederen en geluiden van heel verschillende groepen mensen. Een feest van muziek, kostuums en spel. Vijf acteurs, een achtkoppig koor én het publiek zingen de liederen van het hele leven. Een voorstelling over het langzamerhand vinden van je eigen stem.

Lev is een coproductie van Theater Sonnevanck, Silbersee en het koor Consensus Vocalis. Een vervolg op de succesvoorstelling Wij gaan op Berenjacht van Sonnevanck en Silbersee in 2015. Regisseur Flora Verbrugge over Lev: “Zingen in een grote groep geeft je het gevoel dat je opgetild wordt, dat je samen boven jezelf uitstijgt, heerlijk! Dat gevoel is het startpunt van deze voorstelling en dat wil ik ook aan de kinderen in de zaal geven.”

Theaterkrant: “Aanstekelijk muziektheater met avontuurlijk straatschoffie vol lef en branie. Overtuigd pleidooi voor muziektheater voor iedereen….en met de hele zaal.”

Tekst: Joachim Robbrecht Regie: Flora Verbrugge Compositie: Wouter Snoei Muzikale leiding: Romain Bischoff Spel en zang: Fanny Alofs, Laura Bohn, Brechtje Kat, Michael Muller en Tiemo Wang en het koor Consensus Vocalis.

www.sonnevanck.nl  

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 17 maart 2019
Tijd: 15:00 uur
Locatie: Theater De Verbeelding
Reserveerlijn: 0299-411234