Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
19 nov

Theater Lapstok – Pakjespaniek 3+ 2e voorstelling 14.30 uur

19 november 2022 - 14:30 uur

JEUGDTHEATER

Natuurlijk een voorstelling vol met liedjes!

Sinterklaas vindt dat het tijd wordt dat Piet Paniek ook eens pakjes gaat bezorgen. Pepernoten strooien kan hij als de beste, maar op de stoomboot heeft hij nog nooit meegevaren (te eng), het paard van Sinterklaas vasthouden wil hij niet (te spannend) en al helemaal niet een cadeautje door de schoorsteen gooien (te gevaarlijk). Omdat hij toch zijn pietendiploma wil halen, heeft Sinterklaas hem de opdracht gegeven het pakje van Pien te bezorgen.

Na een lange reis op de fiets, raakt hij op het laatste moment door de zenuwen het pakje kwijt. Oei, wie heeft het pakje nu? De kinderen laten al snel  zien dat ze natuurlijk zelf ook wat pietenlef en pietenhandigheid hebben. Lukt het ze het pakje terug te vinden en Piet Paniek klaar te stomen voor de ultieme schoorsteenklim?

Spel, tekst, liedjes en decor: Marisa Laperdrix Gitaar: Tim Hoek

Theater De Verbeelding in Onder de Linden 

Na de fusie van de twee gemeenten willen we de bewoners van de Beemster en Purmerend  kennis laten maken met elkaars verrassende aanbod. Daarom programmeert De Verbeelding een aantal voorstellingen in het knusse theater Onder de Linden in Middenbeemster. 

>>>>>>>>>>>>>>>Omstreeks augustus te bestellen bij Onder de Linden   KLIK HIER VOOR KAARTEN VOOR ONDER DE LINDEN

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 19 november 2022
Tijd: 14:30 uur
Locatie: Onder De Linden Beemster
Adres: Middenweg 150