Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
15 dec

Tg Winterberg – Meneertje Meer 14.00 uur (3-8 j.) uitverkocht

15 december 2019 - 14:00 uur

BEELDEND/POPPENTHEATER

Meneertje Meer gaat over een Meneertje dat steeds meer wil en steeds meer neemt. Hij maakt uiteindelijk zelfs meer Meneertjes van zichzelf. Maar die Meneertjes willen ook meer en meer.

Een beeldende en vrolijke voorstelling over alles willen hebben en meer dan dat. Totdat blijkt dat teveel echt bestaat.

Naar het gelijknamige prentenboek geschreven door Mark Haayema & Job van Gelder, dat na afloop van de voorstelling te koop is.

Winnaar van de Zilveren Krekel 2018 voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie. De jury:  “Een verbluffend beeldende voorstelling die virtuoos speelt met diepte en perspectief. Het poppenspel is energiek, vol vaart, humor en knappe (komische) timing.” 

“Een razend knappe voorstelling voor 3+ waarin de allerkleinsten maar ook iets oudere kinderen hun eigen gedrag subtiel gespiegeld zien. Om over ons volwassenen maar helemaal te zwijgen.

Marlyn Coetsier heeft, samen met vormgever Marlies Schot, ook in 2019 de Zilveren Krekel gewonnen voor enscenering en toneelbeeld in In de kelder staat een huis.

Theaterkrant****: “Het publiek komt ruim veertig minuten ogen en oren tekort, lachsalvo’s van jong en oud. Het is razend knap hoe deze voorstelling perfect aansluit op de belevingswereld van de allerkleinsten in het publiek.”

Voor de kinderen ligt er een kleurplaat in de foyer. 

Tekst: Mark Haayema Spel en poppen: Marlyn Coetsier, Mark Haayema, Tom Brinkkemper Regie: Job Raaijmakers

www.stipproducties.nl

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 15 december 2019
Tijd: 14:00 uur