Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
13 nov

Susies Haarlok/Veenfabriek i.s.m. Naturalis – Groei

13 november 2021 - 20:30 uur

MUZIEKTHEATER

Een meeslepende audiovisuele trip

GROEI is een muziektheatervoorstelling en levende installatie. Samen met actrice Ruta van Hoof laten de vier muzikanten/performers in een vijftal hoofdstukken allerlei aspecten van groei zien, horen en voelen. Van evolutie tot economie. Dit alles in een high- én lowtech installatie van Ruta van Hoof en John van Oostrum, die gedurende de voorstelling groeit tot een betoverend en imposant levend wezen. Wetenschappers van Naturalis waren bij de voorbereidingen betrokken.

Of je dat nu troost of angst aanjaagt: je ervaart dat alle leven met elkaar verbonden is, van microscopisch klein tot astronomisch groot, van ver verleden tot toekomst. Met daar ergens tussen in, het verschijnsel mens. Groei als alomtegenwoordige kracht, een van de belangrijkste voorwaarden voor leven en dood.Vernietigend, maar ook scheppend.

Alle bezoekers krijgen bij de voorstelling een heel mooi gratis boekje, samengesteld met Naturalis, met informatie, mooie beelden en allerlei koppelingen tussen de muziek en de (wetenschappelijke) onderwerpen in de voorstelling. Zoals hoe de muzikanten bijvoorbeeld de structuren van een aminozuur in klanken hebben omgezet. Ook staan daar songteksten en citaten in.

Concept en muziek: Susies Haarlok Spel: Harald Austbø, Tjalling Schrik, Wessel Schrik, Arthur Wagenaar, Ruta van Hoof Eindregie: John van Oostrum
susieshaarlok.nl

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 13 november 2021
Tijd: 20:30 uur