Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
14 apr

Lloydscompany – Sribi Switi (4+)

14 april 2024 - 14:00 uur

 

 

Een dromerige hiphop dans/muziekvoorstelling 

In een speelse droomwereld nemen twee hiphop dansers en een beatboxer je mee op een nachtelijke reis naar het land van verbeelding. Een aangename wereld waarin niets is wat het lijkt en waar je dromen werkelijkheid worden. Kleuren, geluid en personages die je alleen in dromenland tegenkomt, veranderen in hetzelfde ritme als de seizoenen. Ze komen tot leven in deze fantasiewereld waarin alles lijkt te zweven.

In Sribi Switi (Surinaams voor ‘slaap lekker’) worden hiphop dansvormen zoals popping, robotics, tutting en waving live aangevuld met sounds, samples en muziek van een beatboxer. Sribi Switi is een speelse voorstelling met een universeel verhaal, geïnspireerd op zowel bekende Surinaamse als Nederlandse kinderverhalen en liedjes.

Concept/choreografie: Lloyd Marengo en Sheree Lenting • Performance/zang: Gerson Bouman, Neha Akhtar • Livemuziek, zang, beatbox: Ruud van Schaik • Muziek: Stijn van Strien • Spoken word: Burnice Hiwat

Foto’s Bart Grietens

Over Lloydscompany

Bij Lloydscompany van de Rotterdamse hiphop pionier Lloyd Marengo komen dansers, upcoming urban makers én de underground battle scene samen. Met voorstellingen voor theaters en festivals slaat Lloydscompany een brug tussen de straat en het podium.

 

 

 

 

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 14 april 2024
Tijd: 14:00 uur