Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
25 apr

Ryan Djojokarso/Korzo producties – Mom:Me (afgelast)

25 april 2020 - 20:30 uur

DANS

Mom:Me – Ryan Djojokarso

De voorstelling Mom:Me van choreograaf Ryan Djojokarso gaat op tournee, de aftrap is vandaag in Theater Kikker in Utrecht. In deze multidisciplinaire voorstelling waarin spel, zang en dans samenkomt, verkent Ryan de schijnbaar onvoorwaardelijke liefde tussen moeder en kind. Hierbij put hij uit de relatie met zijn eigen moeder. Het is een ontroerend stuk geworden, waarin humor niet ontbreekt.Van 29 februari t/m 25 april is Mom:Me te zien in: Theater Kikker, Theater Ins Blau, Theater Rotterdam, Theater Bellevue, De Lieve Vrouw – Theater Film Café, Toneelschuur & Filmschuur, ChasséTheater, AINSI, Parktheater Eindhoven, LUX Nijmegen en Theater De Verbeelding.

Geplaatst door Korzo op Vrijdag 28 februari 2020

Multidisciplinair pareltje over de relatie tussen moeder en kind

Choreograaf Ryan Djojokarso is gefascineerd door menselijke relaties en sociaal gedrag. Na het succesvolle Giovanni’s Room is deze voorstelling wederom een persoonlijk verhaal, waarin Ryan gevoelige onderwerpen aankaart. Met een flinke dosis humor vertaalt hij grote thema´s naar speelse en ontroerende voorstellingen. In Mom:Me duikt hij in de band tussen moeder en kind. Een band die in onze maatschappij ogenschijnlijk niet te verbreken is, maar die toch soms verbroken is of flinke barsten vertoont. Ryan put inspiratie uit de veranderende relatie met zijn eigen moeder. Mom:Me is een multidisciplinair pareltje met dans, spel en zang over een thema dat ons allemaal raakt.

Volkskrant****: “Oprecht en eigenzinnig. Een sfeervol dubbelportret.”

Trouw***: “Ryan Djojokarso, rising star in de dans, stelt niet teleur met Mom:Me: een enigszins curieuze mengeling van verhalend bewegingstheater en expressionistische dans. Djojokarso tovert met sferen in een toegankelijk thema, de getroebleerde band met zijn moeder rond een houten huisje en een tropische regenbui.”

Concept en choreografie: Ryan Djojokarso Performance: Kalin Morrow, Jochem Eerdekens, Gerty Van de Perre Muziek Jorg Schellekens, Gerty Van de Perre

www.korzo.nl

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 25 april 2020
Tijd: 20:30 uur
Locatie: Theater De Verbeelding
Reserveerlijn: 0299-411234