Laden Evenementen
18 apr

POPPENTHEATER KOEKLA – ALADDIN (4+), 2E VOORSTELLING 16.00 UUR, afgelast wegens corona

18 april 2021 - 16:00 uur

De Verbeelding, theater Purmerend, jeugdtheaterPurmerend, De Verbeelding, theater Purmerend, jeugdtheaterPkleine verbeelding, Koekla, Alladinurmerend, theater de verbeelding, Purmerend, toneel, dans, cabaret, muziektheater, vlakke vloer, Alladdin, koekla, frijns

POPPEN/JEUGDTHEATER

Aladdin droomt ervan om prins te zijn. Op een dag klopt er een vreemde man aan, die beweert zijn oom te zijn. Hij zegt zijn wens te kunnen vervullen.

Hij neemt Aladdin mee op een vliegend tapijt naar een grot in de woestijn, op zoek naar de magische lamp. Dan komt de Djinn, de geest uit de lamp tevoorschijn. Hij laat Aladdin zien dat zijn oom de gemene tovenaar Djafar is, die wil trouwen met de prinses om zo de macht te grijpen. Samen smeden ze een plan om hem te stoppen. Lukt het Aladdin om Djafar tegen te houden en om prins te worden?

Aladdin is een wondermooi sprookje uit duizend-en-een-nacht vol magie en humor, in een eigentijds jasje. De ritmische muziek en het kleurrijke decor met animatie en vol spannende verrassingen voert de toeschouwer mee naar een wereld van Oosterse steden, woestijnen en paleizen.

www.koekla.nl

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 18 april 2021
Tijd: 16:00 uur