Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
20 nov

Nordgrond – Zondagskind – AFGELAST

20 november 2022 - 14:30 uur

MUZIEKTHEATER deze voorstelling is helaas afgelast

Poëtisch theaterconcert over losbreken, verhalend en meerstemmig

Myrthe en Milan hebben alles wat hun hartje begeert. Het leven lacht ze toe, zelfs in de liefde zit het mee. Vanwaar dan toch dat verlangen om de schepen achter zich te verbranden en te vertrekken naar een plek hier ver vandaan?

Zondagskind is een poëtisch theaterconcert over losbreken. Losbreken uit het leven van alledag, waarin men dik tevreden is, maar toch veel te vroeg begint met drinken.

Met twee gitaren, een piano, twee stemmen en een dozijn gloednieuwe Nederlandstalige popnummers verovert het duo Nordgrond uw hart. Dit doen ze in de traditie van de oude theaterzangers en de grote countrysterren; verhalend, meerstemmig, en met cowboylaarzen aan.

Nordgrond bestaat uit de sympathieke Myrthe Huber en Milan Sekeris; twee jonge artiesten die elkaar leerden kennen op de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. In 2018 speelden ze mee in de hitvoorstelling George en Eran worden racisten. 

Theater De Verbeelding in Onder de Linden

Na de fusie van de twee gemeenten willen we de bewoners van de Beemster en Purmerend  kennis laten maken met elkaars verrassende aanbod. Daarom programmeert De Verbeelding een aantal voorstellingen in het knusse theater Onder de Linden in Middenbeemster. 

>>>>>>>>>>>>>>>deze voorstelling is helaas afgelast

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 20 november 2022
Tijd: 14:30 uur
Locatie: Onder De Linden Beemster
Adres: Middenweg 150