Laden Evenementen
06 feb

NORDGROND – ZONDAGSKIND 1e voorstelling, 19.00 uur Afgelast wegens corona

06 februari 2021 - 19:00 uur

Theater De Verbeelding in Onder de Linden

Er stond al een eerste aanzet tot samenwerking gepland in het afgelopen theaterseizoen maar Corona gooide roet in het eten. Nu we weten hoe we veilig Coronaproof theater kunnen organiseren pakken we de draad weer op in dit nieuwe seizoen. Vooruitlopend op de fusie van onze gemeenten willen we de bewoners van de Beemster en Purmerend  kennis laten maken met elkaars verrassende aanbod. 

Deze voorstelling is helaas afgelast ingevolg de jongste coronamaatregelen. Houders van kaarten krijgen persoonlijk bericht met een aantal keuzemogelijkheden. Mede afhankelijk van de afspraken die wij kunnen maken met de theatergroep.

Myrthe en Milan hebben alles wat hun hartje begeert. Het leven lacht ze toe, zelfs in de liefde zit het mee. Vanwaar dan toch dat verlangen om de schepen achter zich te verbranden en te vertrekken naar een plek hier ver vandaan?

Zondagskind is een poëtisch theaterconcert over losbreken. Losbreken uit het leven van alledag, waarin men dik tevreden is, maar toch veel te vroeg begint met drinken.

Met twee gitaren, een piano, twee stemmen en een dozijn gloednieuwe Nederlandstalige popnummers verovert het duo Nordgrond uw hart. Dit doen ze in de traditie van de oude theaterzangers en de grote countrysterren; verhalend, meerstemmig, en met cowboylaarzen aan.

 

Nordgrond bestaat uit Myrthe Huber en Milan Sekeris; twee jonge artiesten die elkaar leerden kennen op de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. In 2018 speelden ze mee in de hitvoorstelling George en Eran worden racisten.

bestel kaarten via de rode knop

KLIK HIER VOOR KAARTEN VOOR ONDER DE LINDEN

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 06 februari 2021
Tijd: 19:00 uur
Locatie: Onder De Linden Beemster
Adres: Middenweg 150