Laden Evenementen
14 dec

Mounir Samuel/Stichting Publieke werken: En toen schiep God Mounir (GEANNULEERD)

14 december 2019 - 20:30 uur

TONEEL  GEANNULEERD

DEZE VOORSTELLING VAN DE SERIE ‘VERRASSEND TALENT IS GEANNULEERD en wordt vervangen door Toneelschuur Producties/Eline Arbo: ‘Weg met Eddy Bellegueule’ op 1 februari 20.30 uur

 

In een hedendaags scheppingsverhaal, waarin tal van identiteiten zoals kleur, afkomst en religie worden afgepeld, gaat Mounir op zoek naar de geboorte van een nieuwe Adam: niet man of vrouw, maar mens.

Het is de eerste voorstelling van de Egyptisch-Nederlandse Mounir Samuel (29) die onder andere bekend is door zijn werk als journalist, schrijver en opiniemaker. 

Een zoektocht naar ware vrijheid. Met behulp van storytelling, muziek, dans en filmbeelden onderzoekt Mounir hoeveel die vrijheid hem waard is. De voorstelling begint in een Egyptisch koffiehuis en volgt het bijzondere leven van Mounir die als correspondent over zes continenten reisde en als praktiserend christen zich volledig onderdompelde in de islam. Daarnaast maakte hij tot tweemaal toe een publieke coming-out mee: als liefhebber van vrouwen én als man. Voor het publieke oog veranderde hij hierdoor van een aaibaar Hollands meisje naar een ongewenste ‘straatmarokkaan’.

Concept, tekst en spel: Mounir Samuel Regie: Hesdy Lonwijk

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 14 december 2019
Tijd: 20:30 uur