Laden Evenementen
10 okt

More Dogs/Orkater de Nieuwkomers – Real Boys 2e voorstelling 21.00 uur

10 oktober 2020 - 21:00 uur

MUZIEKTHEATER

REAL BOYS is de tweede voorstelling van collectief More Dogs bij Orkater/De Nieuwkomers. Hun eerste voorstelling Zeitgeber is enthousiast ontvangen door de pers.

Deze voorstelling gaat over de kunstmatigheid van ons bestaan. De groep stelt zichzelf en het publiek de vraag: Wat is vandaag de dag nog echt?

De drang naar een oprechte ervaring of iets authentieks wordt met de dag groter.

In REAL BOYS vechten de personages met het ‘fake’ spektakel dat hen omringt. Dit is het begin van een tragikomische ontsnappingspoging uit de parade van imposante decorstukken, afgelijnde choreografieën en kitscherige kostuums.

REAL BOYS biedt een kritisch perspectief voor een cultuur waarin de dingen pas bestaansrecht krijgen wanneer ze ‘gedeeld’ worden. Het gaat op zoek naar authenticiteit van onze eigen fictie.

Het collectief More Dogs bestaat uit vijf jonge muziektheatermakers: Elias Vandenbroucke, Robin Keyaert, Viktor De Greef, Gode Kempen en Julien Neirynck.

De pers over Zeitgeber

Theaterkrant: ★★★★ “Viktor De Greef, Gode Kempen, Robin Keyaert, Julien Neirynck en Elias Vandenbroucke acteren en musiceren allen samen met veel spelplezier, met aanstekelijk enthousiasme en met heerlijk jongensachtige branie. (…) We mogen als publiek blij zijn dat deze Vlaamse jongens een kans kregen bij het Nederlandse Orkater om zo te mogen dollen met tijd, met spel, met codes en clichés.” Scènes: ★★★★ “De stijl van More dogs is anders, vooral anarchistischer en eigenlijk niet heel erg typisch Vlaams, wel wat absurdistisch en zelfs een beetje dada, maar altijd volstrekt helder. Het jongehondengevoel verleent Zeitgeber veel charme. More dogs maakt geraffineerde, eigenzinnige kunst met een hoge amusementswaarde waar je iedereen mee naar toe kunt nemen.”

https://www.orkater.nl/nieuwkomers

de kaartverkoop start op 10 augustus

 

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 10 oktober 2020
Tijd: 21:00 uur