Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
19 nov

Dorfmann & Bos – Mesdames et Messieurs

19 november 2023 - 15:00 uur

Theatrale chansonvoorstelling

Gewapend met een verzameling fraaie chansons uit alle tijden, gaan Anouk, een voormalig leerling van de NKT Theaterschool in Purmerend, en Martijn de huidige samenleving te lijf. Met liederen over liefde en relaties in alle mogelijke vormen, proberen zij hun publiek en zichzelf in kaart te brengen. Van Stromae, via Brel, Ben Mazué, Aznavour en Piaf naar Enrico Macias en Lynda Lemay.

Dronkenmanspraat en liefdesverklaringen, noodkreten en odes, ontvangst en afscheid en dat allemaal op muziek.

Samen met Martijn won Anouk op vijftienjarige leeftijd het Concours de la Chanson. Nu, studies, huwelijken en grootse gebeurtenissen verder, hebben de twee elkaar teruggevonden….

Anouk zingt en Martijn is haar eenkoppige band. Hij speelt meerdere instrumenten en soms speelt hij ze tegelijk. En dan zeggen dat mannen niet kunnen multitasken!

Noord Hollands Dagblad: “Werd Dorfmann als kind gepest omdat ze een te zware stem voor een meisje had, nu is die perfect voor dit repertoire. Juist de warme diepte – in combinatie met de perfecte inleving – kan ontroeren en de luisteraar meeslepen in de gezongen verhalen die ze vertelt.”

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 19 november 2023
Tijd: 15:00 uur