Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
30 nov

Korzo producties – DansClick 21 (Uitverkocht)

30 november 2019 - 20:30 uur

DANS

Originele mix van stijlen en maatschappelijke statements

De 21e editie van DansClick presenteert de winnaars van de BNG Bank Dansprijs 2019: Sarada Sarita en Christian Yav & Sedrig Verwoert.

Sarada Sarita is het boegbeeld van de Nederlandse New Way Vogue. In Q4: Quantified roept zij op tot gelijkwaardigheid en het overstijgen van hokjesdenken. Sarita laat haar dansers met schier onmogelijke armbewegingen en vloeiend lenige poses uit geometrische patronen breken.

Momenteel zijn series als Pose (Netflix) en My House (Viceland) heel populair en krijgt het publiek in deze voor velen onbekende wereld een inkijkje. Met Q4 kunnen ze echt kennismaken met deze vorm die voor het eerst als dansvoorstelling in het theater te zien is.

Volkskrant****: “Een spannende, acrobatische vorm van dans.”

Wie Christian Yav  & Sedrig Verwoert ziet dansen in het door hen zelf gecreëerde They/Them denkt dat ze al jaren een onafscheidelijk duo vormen. Het autobiografische duet gaat over racisme, giftige mannelijkheid en queerfobie.

De makers stellen zichzelf voor in videoportretten en na afloop nodigen zij het publiek uit om na te praten onder het genot van een drankje.

www.korzo.nl

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 30 november 2019
Tijd: 20:30 uur