Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
24 sep

Makiko Ito – Koro Koro > 0,5 – 1,5 jaar

24 september 2023 - 14:00 uur

Magisch spel voor de allerkleinsten

Koro Koro (Japans voor ‘iets rollends’) is – na BB – een nieuwe babyvoorstelling door Makiko Ito. Deze bijzondere interactieve dansvoorstelling voor de allerkleinsten is een magisch spel, clownesk, dansant en muzikaal. De dansers en muzikanten lopen rond, rollen, glijden, springen en omringen je met klanken. Samen improviseren ze op de bewegingen en geluiden van het piepjonge publiek. Ter plekke ontstaat een ontroerende, unieke dialoog tussen artiesten, baby’s en peuters.

Choreografie: Makiko Ito • Dans: Manuela Tessi, Makiko Ito • Muziek: Alan Gunga Purves (percussie), Kristján Martinsson (accordeon en zang)

Over de makers

Makiko Ito is choreografe en danseres, afkomstig uit Japan, die met Wonderland Collectief interactieve voorstellingen maakt met jonge kinderen. In haar voorstellingen werkt ze samen met muzikanten die ook een essentiële rol spelen in de interactie met het publiek. De voorstellingen zijn gebaseerd op een bijzondere improvisatietechniek, waardoor elke voorstelling een unieke belevenis is. De kracht van Makiko Ito is haar sterke communicatie met de jonge kinderen, die zichtbaar geraakt worden en intens genieten. 

 

 

 

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 24 september 2023
Tijd: 14:00 uur