Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
07 okt

Koekla – Het Spookje 4+

07 oktober 2018 - 13:30 uur

JEUGDTHEATER

In het kader van het Kinderboekenweekfeest wordt deze voorstelling gegeven in de kleine zaal van Theater de Purmaryn. Kaarten zijn uitsluitend te koop via De Purmaryn. 

Het Spookje gaat over Thijs, die maar niet wil slapen omdat hij bang is voor spoken. Je weet maar nooit wat je in het donker tegen kunt komen. Maar als hij dan een klein Spookje ontmoet, blijkt dat niet eng te zijn. En wanneer hij met hem mee gaat naar zijn grote kasteel, om met de draak vechten, ziet hij daar een klein meisje. Dat lijkt wel zijn vriendinnetje Roosje. Lukt het Thijs om haar wakker te krijgen? Deze fantasievolle voorstelling is geïnspireerd op het sprookje Doornroosje.

“Supervoorstelling. Het Spookje is een prachtige vertelling en sluit geweldig aan bij de belevingswereld van de kinderen.”
Basisschool juf Marjolein uit Den Bosch: “De uitvoering weer zo professioneel, de teksten precies goed, de muziek zo mooi samengesteld, de spanning en ontspanning goed afgewisseld, het verhaal. Het was ronduit weer geweldig!”                                                                                                                                                                           
Meer informatie over het Kinderboekenweekfeest en reserveren.  Klik hier

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 07 oktober 2018
Tijd: 13:30 uur
Locatie: Theater de Purmaryn, Kleine zaal
Adres: Waagplein 1