Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
13 jan

Kirsten van Teijn – Nobel (Dubbelspelvoorstelling)

13 januari 2019 - 15:00 uur

Met aantrekkelijke korting, reserveren

CABARET  Dubbelspel met Louise Korthals ‘Alles is er’ in Theater de Purmaryn op 19 december

Als het plaatje maar klopt

Als het gazon maar strak gemaaid is, de ramen blinken en de nieuwe auto precies past bij de kleur van de voordeur. In ‘Nobel’ vertelt Kirsten met veel humor over een hardwerkend ondernemersgezin achter een gouden façade. “God, wat zijn we rijk”. Maar wat komt er tevoorschijn als je de Perzische tapijten optilt? Wat gebeurt er als je met het verkeerde kapsel de deur uitstapt? Een schaamteloos eerlijk en stijlvol muzikaal programma over hoe we leven in patronen. En hoe onze pogingen om het juiste te doen meestal stranden. Want soms loopt een perfect geplande brunch gewoon tamelijk woest uit de hand.

NRC: “Ze is een fantastische performer, die soepel contact maakt met het publiek en een fijne energie heeft. Ze heeft een prachtige stem waarmee ze lekker kan uithalen, en wordt goed begeleid door gitarist Leon Sibum.”

Theaterkrant: “Van Teijn is een sterke performer. Ze beweegt zich soepeltjes over het podium, laat zich lekker gaan in haar emoties en voelt het publiek goed aan. Zowel scherp als komisch.”

Telegraaf: “Van Teijn is theatraal sterk en bovendien een prettige podiumpersoonlijkheid om naar te kijken.”

Theaterparadijs: “Dat Kirsten over een prachtige zangstem beschikt, is duidelijk.”

Kirsten van Teijn was met haar nummer Meisjes genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs 2018.  Regie: Jessica Borst www.kirstenvanteijn.nl

Een Dubbelspel ticket kunt u reserveren via de theater De Purmaryn reserveren

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 13 januari 2019
Tijd: 15:00 uur
Locatie: Theater De Verbeelding
Reserveerlijn: 0299-411234