Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
25 jan

Kim-Jomi Fischer en Marta Alstadsaeter – Engel

25 januari 2020 - 20:30 uur

Bezoekers die (de korte versie van) Engel zagen tijdens DansClick 20 waren vol bewondering over dit indrukwekkende duet. Vanavond voor iedereen de kans de lange versie te zien.

In Engel zien we twee performers – een circusacrobate en een danser – die werken met lichaamsgewicht, momentum en richting. Een fysiek duet over de innerlijke strijd van ieder mens met de verschillende kanten van onszelf en de dingen in ons leven waar we niet direct betekenis aan kunnen geven.

Het duo was genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Dansdagen 2019, een stimuleringsprijs voor veelbelovend choreografietalent dat nog geen structurele subsidie ontvangt. Voor Engel ontving het duo in 2018 de BNG Bank Dansprijs. Engel is ook geselecteerd voor Aerowaves Twenty19.

Theaterkrant*****: “Engel is een mooi en teder symbiotisch duet van wezens die uit andere dimensies lijken te komen, maar elkaar toch volledig hebben gevonden en vertrouwen.”

Concept, Choreografie, Performance: Marta Alstadsæter & Kim-Jomi Fischer Muziek: Rutger Zuydervelt (Machinefabriek), Paal Nilssen-Love (percussie). 

www.dansateliers.nl

www.martaandkim.com

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 25 januari 2020
Tijd: 20:30 uur
Locatie: Theater De Verbeelding
Reserveerlijn: 0299-411234