Laden Evenementen
28 jan

Kasper van Kooten – Deeltijd

28 januari 2022 - 20:30 uur

Theater De Verbeelding in Onder de Linden

Er stond al een eerste aanzet tot samenwerking gepland in het afgelopen theaterseizoen maar Corona gooide roet in het eten. Nu we weten hoe we veilig Coronaproof theater kunnen organiseren pakken we de draad weer op in dit nieuwe seizoen. Vooruitlopend op de fusie van onze gemeenten willen we de bewoners van de Beemster kennis laten maken met ons verrassende aanbod.

CABARET

Kasper komt zichzelf dolgraag delen, nergens liever dan in het theater! Deze keer vraagt hij zich af wat het begrip ‘delen’ nog inhoudt. Een post met veel likes betekent aandacht en dus instant geluk. Daarna is men meestal uitgedeeld. Het nieuwe delen is volgens Van Kooten vooral bedoeld om te krijgen.

Hij wordt gek van de om aandacht klagende BN’ers, de kijk-eens-wat-ik-doe-bootcampers en de dry-january-knapperds die gillen om een duimpje. En wat wil de overheid met ons delen? Horen we alles, of slechts een gedeelte?

In Deeltijd vertelt en zingt Kasper met veel zelfspot over onze gemene delers, over wat ons als volk toch zo verdeelt en over zijn eigen onverwoestbare zoektocht naar geluk om te delen. Liken vooraf hoeft niet, komen wel! En daarna natuurlijk graag delen.

Over Speeltijd:Cabaret.nl****: “Pure magie op het podium.”

I Love Theater*****: “Het ene moment zit je te schaterlachen en het volgende moment heb je kippenvel.”
kaspervankooten.tv

 

bestel kaarten via de rode knop

KLIK HIER VOOR KAARTEN VOOR ONDER DE LINDEN

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 28 januari 2022
Tijd: 20:30 uur
Locatie: Onder De Linden Beemster
Adres: Middenweg 150