Laden Evenementen
11 mrt

Johan Goossens – Kleine Pijntjes

11 maart 2022 - 20:30 uur

Theater De Verbeelding in Onder de Linden

Er stond al een eerste aanzet tot samenwerking gepland in het afgelopen theaterseizoen maar Corona gooide roet in het eten. Nu we weten hoe we veilig Coronaproof theater kunnen organiseren pakken we de draad weer op in dit nieuwe seizoen. Vooruitlopend op de fusie van onze gemeenten willen we de bewoners van de Beemster kennis laten maken met ons verrassende aanbod.

CABARET

Leeftijd is slechts een getal en je bent nooit te oud om te leren. Maar als je na een dik jaar binnen zitten nog steeds geen woord Portugees hebt geleerd en Oorlog en Vrede niet hebt gelezen, gaat het er dan nog van komen in dit leven? 

Je zou niet zeggen dat Johan inmiddels de veertig nadert. Toch kreunt hij steeds vaker als hij gaat zitten. En als hij helemaal alleen is, ontsnapt hem soms een ‘Hèhè..’ Ook kan Johan stiekem genieten van vloerverwarming. Hij blaakt van gezondheid, maar heeft soms onduidelijke, kleine pijntjes.

Johan verzet zich tegen het onvermijdelijke verval met liedjes, verhalen en relativerende humor. Schakelend tussen hilariteit en ontroering, tussen hoge idealen en lullige alledaagsheid, wil hij ervoor zorgen dat u uw eigen kleine pijntjes een avond lang vergeet.

NRC****: “Eerlijk, grappig en ontroerend (…) IJzersterk cabaret.”

Johangoossens.nl

bestel kaarten via de rode knop>>>>>>>>>>>

KLIK HIER VOOR KAARTEN VOOR ONDER DE LINDEN

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 11 maart 2022
Tijd: 20:30 uur
Locatie: Onder De Linden Beemster
Adres: Middenweg 150