Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
23 jan

Jochen Otten – Opgekropt staat netjes 2e voorstelling 21.00 uur Afgelast wegens corona

23 januari 2021 - 21:00 uur

Theater De Verbeelding in Onder de Linden

Er stond al een eerste aanzet tot samenwerking gepland in het afgelopen theaterseizoen maar Corona gooide roet in het eten. Nu we weten hoe we veilig Coronaproof theater kunnen organiseren pakken we de draad weer op in dit nieuwe jaar. Vooruitlopend op de fusie van onze gemeenten willen we de bewoners van de Beemster in Onder de Linden kennis laten maken met ons verrassende aanbod. 

Deze voorstelling is helaas afgelast ingevolg de jongste coronamaatregelen. Houders van kaarten krijgen persoonlijk bericht met een aantal keuzemogelijkheden. Mede afhankelijk van de afspraken die wij kunnen maken met de theatergroep.

In Opgekropt staat netjes zien we Jochen worstelen met een optelsom van ongemakkelijke situaties en gênante momenten. In zijn poging om niet langer de goede vrede te bewaren, wringt hij zich in lachwekkende bochten. Want wat doe je als je beste vriend onaangekondigd zijn hond meeneemt als hij komt logeren? Of als iemand voordringt in de rij bij de Hornbach? Of te dichtbij staat tijdens een gesprek?

Een voorstelling over het ontdekken van de ruimte die je niet eerder durfde in te nemen. Een kwetsbaar relaas met ongekend veel grappen. Het is tijd om niets meer op te kroppen. Tijd om er tegenin te gaan. Met gestrekt been.

De pers was lovend over Troosten:

Cabaret.nl ****: “Otten heeft zelfspot, deinst niet terug voor droge humor en heeft een perfecte timing. Zijn grappen zijn doordacht en diepgaand.”

Jochenotten.nl

bestel kaarten via de rode knop

KLIK HIER VOOR KAARTEN VOOR ONDER DE LINDEN

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 23 januari 2021
Tijd: 21:00 uur
Locatie: Onder De Linden Beemster
Adres: Middenweg 150