Laden Evenementen
23 mrt

Ilay den Boer – En dus zal ik weer gaan

23 maart 2019 - 20:30 uur

MUZIEKTHEATER

We kennen Ilay den Boer nog van zijn indrukwekkende serie voorstellingen over de zoektocht naar zijn Joodse wortels, te zien op het Reuring Festival en in De Verbeelding.
Daarna verdween hij even uit beeld. Maar nu is hij weer terug met En dus zal ik weer gaan. Een muzikale theatervoorstelling over het spanningsveld tussen vrijheid en egoïsme en het streven naar gelukzaligheid. Waar stopt vrijheid en begint egoïsme?

Rik is vader, zanger en dakloos. Met een laatste concert bezingt hij zijn zelfverkozen vrijheid, maar ook het verlangen naar zijn dochter. Tijdens het concert is de bar open, drink samen met Rik op het leven en wordt deelgenoot van zijn dagelijkse gevecht met moraal en plicht.

Als onderdeel van de research werkte Ilay den Boer bij Het Leger des Heils Dordrecht. Hierdoor ontmoette hij vele mensen die in een kwetsbare fase van hun leven verkeerden. Hij leerde de perspectieven van mannen als Rik van binnenuit kennen.

Concept en regie: Ilay den Boer Tekst: Jurjen Sytsma Muziek en spel: René Jonker, Rosalie Wammes en Myrthe Boersma Songteksten en vertalingen ‘Oud Zuid’: Gert den Boer en Dries van der Werf

 

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 23 maart 2019
Tijd: 20:30 uur
Locatie: Theater De Verbeelding
Reserveerlijn: 0299-411234