Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
29 okt

het Volksoperahuis – De moed om te vertrekken

29 oktober 2021 - 20:30 uur

Theater De Verbeelding in Onder de Linden

Er stond al een eerste aanzet tot samenwerking gepland in het afgelopen theaterseizoen maar Corona gooide roet in het eten. Nu we weten hoe we veilig Coronaproof theater kunnen organiseren pakken we de draad weer op in dit nieuwe seizoen. Vooruitlopend op de fusie van onze gemeenten willen we de bewoners van de Beemster kennis laten maken met ons verrassende aanbod. 

……en het is dit lied
luid of lelijk gezongen
dat troost biedt aan hoe het is gegaan

uit ‘la Violeta’

Met eigen vertalingen van oude en nieuwe Argentijnse tangoliederen én met eigen composities nemen Kees Scholten, Margreet Markerink (piano) en Emmy Storms (viool) je mee naar een wereld van havenkroegen, huurkazernes, bordelen en naar de ziel van mensen die de moed hebben om te vertrekken. Voel de heimwee naar dat wat achtergelaten wordt. Vurig en passioneel, maar ook met humor gebracht. Verhalen over illusies, avontuur, liefde, mislukkingen en frustratie.

 Winnaar van de Juryprijs 2018 van het 10e Utrechts Kleinkunstfestival.

Verhaal, zang, vertalingen: Kees Scholten Composities: o.a. Anibal Troilo, Edgardo Donato, Astor Piazzolla, Margreet Markerink Liedteksten: o.a Cátullo Castillo, Enrique Cadicamo en Horacio Ferrer

het.volksoperahuis.nl

bestel kaarten via de rode knop

KLIK HIER VOOR KAARTEN VOOR ONDER DE LINDEN

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 29 oktober 2021
Tijd: 20:30 uur
Locatie: Onder De Linden Beemster
Adres: Middenweg 150