Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
26 jan

George & Eran Producties – George & Eran worden Racisten

26 januari 2019 - 20:30 uur

TONEEL/MUZIEKTHEATER

Komedie over de onmogelijkheid het goed te doen

De 5***** Oerolhit nu in De Verbeelding.

Een humoristische en eerlijke vertelling over hoe we in Nederland het racisme debat voeren. Over het racisme dat in ons allen schuilt, los van ons ras, kleur of nationaliteit. De makers raken verwikkeld in een strijd over wat je wel of niet mag zeggen, doen of denken. Want er is altijd iemand die zich beledigd of gediscrimineerd voelt, hoe goed je ook wil doen. Maar deugen is niet zo makkelijk als het lijkt in de wereld waarin we leven. We staan zelfs steeds feller en heftiger tegenover elkaar. Met een flinke dosis vrolijke boosheid zal niemand de ander iets ontzien. Want wij zijn van goede wil hè, vergeet dat niet!

De Volkskrant*****: “Het debat is een uitzichtloos labyrint, elke nieuwe zin een doodlopende weg…..Pijnlijk om te zien, hoewel er ook veel te lachten valt.”

NRC****: “Het duo is uitgegroeid tot een van de betere theatergroepen van Nederland en dat onderstrepen ze door in dit stuk geestig en vilein racisme en seksisme te fileren. Soepel geacteerd, puntig en raak geschreven en tjokvol wrange humor.”

Het Parool: “Een vrolijke komedie ontpopt zich al snel tot een pijnlijke satire op het huidige tijdgewricht, waarin het eigen gelijk ten koste gaat van alles en iedereen.”

Concept & Tekst: Koos Terpstra, George Elias Tobal & Eran Ben-Michaël Spel & Muziek: George Elias Tobal, Eran Ben-Michaël, Milan Sekeris & Myrthe Huber Regie: Koos Terpstra www.georgeeneranproducties.nl

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 26 januari 2019
Tijd: 20:30 uur
Locatie: Theater De Verbeelding
Reserveerlijn: 0299-411234