Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
03 feb

Extra voorstelling: BonteHond: Pak’m (3-8 jaar)

03 februari 2019 - 11:30 uur

UITVERKOCHT!

JEUGDTHEATER/SLAPSTICK

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel? We zien drie ogenschijnlijk ‘volwassen’ presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen. Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duplo niveau.

PAK’M is de opvolger van de peuterhit AaiPet die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Wederom met medemaker en componist Wim Conradi en acteur Dionisio Matias.

De Volkskrant****: “PAK’M zit snedig goed in elkaar. De soundtrack van Wim Conradi is allesbepalend in een serie woordeloze achtervolgingen.”

Regie: René Geerlings Spel: Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl Muziek: Wim Conradi. www.bontehond.net

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 03 februari 2019
Tijd: 11:30 uur