Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
21 nov

De Theatertroep – Kaal 1e voorstelling 19.00 uur

21 november 2020 - 19:00 uur
De Theatertroep speelt….Kaal – Satire en vermaak van hoog niveau

De Theatertroep speelt wederom. Omdat het kan, mag en moet. Om alles in te halen, op te halen. Kom kijken, omdat het moet en weer mag. De Theatertroep presenteert een nieuwe voorstelling die op zijn eigen wijze reageert op wat zich buiten afspeelt. Kom kijken naar Vaudeville de liveshow, een greep uit ons materiaal van de afgelopen jaren in een nieuwe tv-show-achtige setting.

Kaal zijn twee stukken voor de prijs van één. Moord op kale man, geschreven door Don Duyns. Een klucht-tragedie over een seriemoordenaar die met de jaarwisseling toeslaat. Wie heeft het gedaan, waarom, waar en met wie? Dit stuk wordt samen gespeeld met een bewerking van De Kale zangeres van Ionesco. Een absurdistisch tafereel over sociale omgangsvormen en de leegheid van etiquette en taal.

De Volkskrant: Gaf onlangs vier sterren aan dit geweldig leuke acteurscollectief voor Rhinocéros. Dat spelen ze niet bij ons maar wel het minstens zo absurdistische en satirische Kaal. “Het leukste aan De Theatertroep is de omvang van het acteurscollectief. Al gauw staan er 10 spelers op het toneel. Kom daar nog maar eens om in deze tijden, waarin monologen de nieuwe dominante theatervorm zijn. Dat het allemaal raskomedianten zijn met een sterk gevoel voor improvisatie, maakt zo’n avondje Theatertroep een haast unieke ervaring.”

Theaterkrant: “De fijne jonge spelers brengen een mix aan zin en onzin. Hun schaamteloze frontale spel biedt ruimte voor de meest hysterische mimieken, het spelplezier spat daarbij van de spatschermen. Tweeledige satire vol suspense en sociaal ongemak. De overmoedige mens op een krakend theatraal voetstuk.”

Scènes****: “Het is allemaal best flauw en heel erg leuk. Die paradox is een van de sterke punten van dit immer gastvrije stelletje theatermakers.” 

Van en met: Rosa Asbreuk, Patrick Duijtshoff, Cas van Eldonk, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld, Jordi Möllering, Nicoline Raatgever, Emma Remmelts, Jochum Veenstra, Justin van der Veen en Roos Visser.

www.theatertroep.nl

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 21 november 2020
Tijd: 19:00 uur