Laden Evenementen
07 feb

De grote haay – de vriendelijke draak (4+) 2e voorstelling 16.00 uur Afgelast wegens corona

07 februari 2021 - 16:00 uur

De Verbeelding, theater Purmerend, jeugdtheaterPurmerend, de vriendelijke draak, De Verbeelding, theater Purmerend, jeugdtheaterPurmerend, de vriendelijke draak De Verbeelding, theater Purmerend, jeugdtheaterPurmerend, de vriendelijke draak

Deze voorstelling is helaas afgelast ingevolg de jongste coronamaatregelen. Houders van kaarten krijgen persoonlijk bericht met een aantal keuzemogelijkheden. Afhankelijk van de afspraken die wij kunnen maken met de theatergroep.

MUZIKAAL/POPPENTHEATER

Een spannende muzikale voorstelling over draken en vooroordelen

Teun denkt dat hij alles weet van draken. Ze zijn bloeddorstig, gemeen en niet te vertrouwen. Maar eigenlijk heeft Teun nog nooit een echte draak gezien. Dan wordt het dorp Zozaai opgeschrikt door zo’n monster. Tenminste … Hoorde Teun het nou goed? Was de draak aan het rijmen? Ook de draak is van slag. Iedereen is bang of wil bang zijn, omdat alle draken gemeen horen zijn. Maar hij is toch niet gemeen? En juist een vriendelijke draak? Als Trees zich ermee bemoeit is het hek van de dam.

Van Mark Haayema zijn al veel succesvolle jeugdvoorstellingen bij ons te zien geweest. Van De Vriendelijke Draak heeft hij ook een boek gemaakt.

Spel: Mark Haayema & Dennis de Groot of Aniek Stokkers & Marike Folles Regie & Poppen: Elout Hol Tekst: Mark Haayema

www.vanaf2.nl

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 07 februari 2021
Tijd: 16:00 uur