Laden Evenementen
08 mei

De Gemeenschap – Nederlandse Comedie

08 mei 2021 - 20:00 uur

TONEEL

Met een topcast wekt De Gemeenschap een wereld tot leven die zou kunnen worden omschreven als een eenentwintigste-eeuwse variant van ‘All in the family’.

Twee ouders houden al decennialang een vergissing in stand die ze ‘een goed huwelijk’ noemen. Hun volwassen dochter beweegt zich, samen met haar vriend, moeiteloos door de wereld.

Het familie-kaartenhuis krijgt het zwaar te verduren wanneer de zoon, een hypergevoelig moederskind, iedereen verrast met zijn nieuwe minnaar, een veel oudere man met een messcherpe blik en dito tong.

Maatschappelijke tegenstellingen en persoonlijke dilemma’s komen volop met elkaar in botsing in dit levensechte, allesbehalve flatteuze gezinsportret. Maar hoe hoog de spanningen ook oplopen – de bevrijdende lach en de compassie zijn nooit ver weg.

Nederlandse Comedie wordt een vrolijk stuk waarin heftige onderwerpen aan de orde komen. Een emotioneel groepsportret van mensen die met emoties maar moeilijk kunnen omgaan.

Spel: Dic van Duin, Debbie Korper, Yara Alink, Milan Boele van Hensbroek, Sander Plukaard, Gerardjan Rijnders Tekst: Rob de Graaf Regie: Roy Peters

www.degemeenschap.nu

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 08 mei 2021
Tijd: 20:00 uur