Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
10 apr

De Dansers – VIER (4+)

10 april 2022 - 15:00 uur

DANS/MUZIEK/JEUGDTHEATER

Het begint in het donker, onder de grond. Koud, kaal en stil. Kom nou, schiet op, we willen beginnen. We staan op springen. We willen groeien, bloeien, leven, geven, dromen en uiteindelijk uitgeput terug thuiskomen. En dan nog eens. En nog eens. En…

Drie performers maken een reis door de jaargetijden. Van de onderaardse stilte in de winter naar het wonder van nieuw leven in de lente; van zomerse vrijheid en verdwaasdheid naar herfstige romantiek en nostalgie. Vanuit de muziek, beweging en een decor dat keer op keer verandert, groeit een wonderlijk verhaal over vriendschap en verandering, afscheid nemen en terugkeren. Vier viert de seizoenen, speciaal voor hele jonge mensen.

Foyeractiviteit voor de kinderen:

Het VIER seizoenen spel. Dans door de seizoenen heen. Als een smeltend ijsje of bibberend van de kou. Spring op de dansvloer en dans jouw versie van VIER!
Direct na de voorstelling ligt het spel klaar in de foyer, voor iedereen die na het zien van VIER even zélf wil bewegen. Deelname is gratis.

Volkskrant***: “Associatieve wisseling van seizoenen en stemmingen. Hoe je kunt treuren om het verlies van bijna niets om weer vrolijk te worden van een koude koelkast met kerstlichtjes. Vier ademt de mentaliteit van de vrije school, ook door de ongedwongen omgang met aarde, verf en stof.” 

Choreografie: Josephine van Rheenen Compositie en live muziek: Guy Corneille Performers: Yoko Haveman, Charlotte Goesaert, Guy Corneille

dedansers.com

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 10 april 2022
Tijd: 15:00 uur