Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
02 feb

Danstheater AYA en DOX – GUERRILLA (12+)

02 februari 2019 - 20:30 uur

DANS

“Energiek en maatschappelijk relevant”

Danstheater AYA en DOX spelen de 2.0 versie van de succesvolle coproductie Guerrilla. Nu nog strijdbaarder en actueler! Makers en spelers gaan op zoek naar de huidige waarde van protest, verzet en opstand. Guerrilla is een rollercoaster van prikkelende dans, theatrale scènes en uitdagende teksten. De cast van Guerrilla is divers, danst en speelt op het toneel zonder angst, zonder verdeeldheid, tegen discriminatie, stigma’s, vrouwenhaat, tegen geld. Voor samen, voor delen, voor menselijkheid, voor kunst. Met moderne dans, hiphop, breakdance en vogue is dat precies wat AYA en DOX doen.

De Volkskrant**** “We zien de elfkoppige cast die meeslepende energie en kracht uitstraalt maar ook kwetsbare solo’s en duetten. Guerrilla is bijzonder en geloofwaardig en een felle oproep aan jongeren om betrokken te zijn bij de wereld.”

Theaterkrant***: “Fraaie en maatschappelijk relevante voorstelling. Jonge revolte tegen de gevestigde orde.”

Concept, choreografie en regie: Wies Bloemen en Victor Mentink. Met Abdelhadi Baaddi, Laila el Bazi, Jagoda Bobrowska, Sjaan Flikweert, Deion Holwijn, Liam McCall, Lotte Rischen, Dionne Bakker, Melvin Aroma, Frankly Joe Maulany. Muziek: Kaveh Vares, René Thie.

www.aya.nl www.wijzijndox.nl

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 02 februari 2019
Tijd: 20:30 uur
Locatie: Theater De Verbeelding
Reserveerlijn: 0299-411234