Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
27 nov

Daniëlle Schel – OK

27 november 2022 - 15:00 uur

CABARET

Altijd en overal bereikbaar en toch zijn we de eenzaamste samenleving in de geschiedenis van de mensheid. Gelukkig is er genoeg afleiding. Waar hadden we het over? O ja, OK. Een voorstelling over verbinding. Of zoiets. Hartje.

In OK serveert Daniëlle een collage van sketches, liedjes en conferences. Hiervoor kreeg ze in 2020 op voordracht van de VSCD jury van de cabaretprijzen unaniem Het Stijgend Applaus Stipendium: “In OK zoekt Daniëlle Schel de tragiek van de mens ditmaal in het spanningsveld tussen onze behoefte aan contact en de voortschrijdende technologie voor het bevredigen van individuele verlangens: ‘A new way of being alone together’. Een actueel thema.”

Theaterkrant: “Een goed opgebouwde, afwisselende, theatrale zoektocht van een veelzijdige en prettige podiumpersoonlijkheid. Begeleid door goede en dienstbare gitarist Luuk Janssen zingt ze met haar plezierige stem het ene mooie lied na het andere. Daniëlle Schel zweefde, maakte contact, en ontroerde mij.”

Daniëlle speelde ook tijdens het jubileumweekend van De Verbeelding. Bezoekers: “Ik vond het vergelijkbaar met Brigitte Kaandorp, erg gelachen. Ik ga zeker kijken, wat een talent.”

Gitaar: Luuk Janssen

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 27 november 2022
Tijd: 15:00 uur