Laden Evenementen
13 feb

Burning Bridges – NACHTHEXEN IV- BATTRE

13 februari 2021 - 20:00 uur

DANS

Sterke vrouwen in straffe tijden: twee danseressen vechten vol voor wat ze waard zijn.

Jens Van Daele gooide in 2010 in Europa en Canada hoge ogen met ‘Battre le Fer/Battre le Noir’: “Een krachtig, ongepolijst duet.” (****Theaterkrant)

Nu komt een grondige remake naar Nederland, als vierde deel van de serie ‘NachtHexen’. Patricia van Deutekom en Marijn van der Sande, twee boegbeelden van het gezelschap Burning Bridges, wijken geen centimeter. Blindelings gooien ze zich in de strijd: oog-om-oog, tand-om-tand. Een stoer, rauw en fysiek gevecht waarbij het doel uit het oog verloren raakt en er uiteindelijk enkel verliezers te aanschouwen zijn. Ruige dans op spannende muziek van Greg Smith en Richard van Kruysdijk; een live dansconcert dat afstormt op een remise. Burning Bridges flirt met gevaar in brutale bewegingstaal. Ook een aanrader voor liefhebbers van muziek en theater!

www.jensvandaele.com

Jens van Daele overleed totaal onverwacht in juni 2020. Jens was een compromisloos kunstenaar, in alles: als danser, schrijver en choreograaf. Hij ontwikkelde zich tot maker van ongepolijste voorstellingen met energieke hartslag én poëtische adem.

 


 

 

 

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 13 februari 2021
Tijd: 20:00 uur