Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
04 jan

Boost Producties – Pie in the Sky

04 januari 2020 - 20:30 uur

 

CIRCUSTHEATER

Drie oersterke acrobaten zoeken de grenzen op van wapperende en met lucht volstromende objecten. Deze groeiende omgeving is de speelruimte van een muzikant, die aanvullende kracht in het schouwspel blaast met ventilatoren, luchtbuizen en ventielen.
Op zoek naar nieuwe verhoudingen tussen mens, materiaal en muziek, worden de spelers telkens weer uitgedaagd de meest inventieve oplossingen te verzinnen en zo de zwaartekracht te tarten.
Pie in the Sky is een indrukwekkend acrobatisch beeldverhaal vol adembenemende trucs waarin het draait om veerkracht en vertrouwen; vertrouwen in jezelf, vertrouwen in elkaar en vertrouwen in je omgeving die geen moment hetzelfde is.

Regie: Lennie Visser Choreografie: Hans Tuerlings Acrobaten: Marieke Thijssen, David Mupanda, Wilko Schütz, Toneelbeeld: Jelle Engel Muziekcompositie: Jonathan Bonny,  Video: VisualSusana, Foto: Roos de Bolster

Theaterkrant: “Pie in the sky is een fascinerende performance dankzij een esthetisch toneelbeeld, een sterke soundscape en de inzet van acrobatiek om een beeld te schetsen van verhoudingen tussen mensen.”

 

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 04 januari 2020
Tijd: 20:30 uur