Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
31 okt

Bang Mannetje 4+ AFGELAST

31 oktober 2020 - 14:30 uur

Dit is een voorstelling van De Verbeelding in Onder de Linden, Middenbeemster

Theater De Verbeelding in Onder de Linden (afgelast)

Er stond al een eerste aanzet tot samenwerking gepland in het afgelopen theaterseizoen maar Corona gooide roet in het eten. Nu we weten hoe we veilig Coronaproof theater kunnen organiseren pakken we de draad weer op in dit nieuwe seizoen. Vooruitlopend op de fusie van onze gemeenten willen we de bewoners van de Beemster en Purmerend  kennis laten maken met elkaars verrassende aanbod. Dit is de eerste voorstelling. Verder wordt er druk gewerkt aan een interessante invulling van het programma van januari t/m mei 2021. 

Een vrolijke, interactieve voorstelling voor kleuters van Joes

Gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout. In een intieme sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van Bang Mannetje.

Bang Mannetje is voor alles bang.
Bang om de straat op te gaan in zijn lievelingsbloemenbroek, bang om iets te zeggen als er iemand voordringt bij de bakker en bang voor spoken onder zijn bed.
De toverboom kan hem veranderen in een dapper mannetje, maar dan moet hij wel eerst de draak, de spin en de heks in het wilde woeste woud trotseren! Gaat het hem lukken om de toverboom te vinden? 

Herkenbaar voor iedereen van klein tot groot, die weleens bang is  ( 4+)

 

N.B. kaarten bestellen? gebruik de rode knop

 

 

KLIK HIER VOOR KAARTEN VOOR ONDER DE LINDEN

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 31 oktober 2020
Tijd: 14:30 uur
Locatie: Onder De Linden Beemster
Adres: Middenweg 150