Laden Evenementen
28 nov

De Zaak A/Annelies Appelhof – Wie jij dan wel niet bent (10+)

28 november 2020 - 19:30 uur

FAMILIE/JEUGDTHEATER

Ontregelend uurtje denkspektakel voor iedereen vanaf 10 jaar

We zijn aanwezig bij de landelijke Theatertour van Prinses Amalia, waarmee zij zich voorstelt aan het Nederlandse volk: Wie ben ik? Sosha Duysker, bekend als presentator van televisieprogramma’s Het Klokhuis en De Buitendienst, heet ons welkom. In de hoek staat een serieuze beveiliger. De bloemen staan klaar en de blauwe loper ligt uit. Maar wat begint als recht-toe-recht-aan-lezing over een Koninklijk leven, verandert in een bonte estafette van persoonsverwisselingen. Want wie zijn de mensen waar we naar kijken? Wie speelt hier wie en waar blijft de echte Amalia?

Net als je denkt te weten waar je naar kijkt, verandert het weer, en nog een keer, en nog een keer. In een ontregelend uurtje denk-spektakel onderzoekt Wie JIJ dAn wel niet bent de vraag of je kunt kiezen wie je bent.

Theaterkrant: “Amalia is er trouwens niet, maar via voice-overs en haar op groot scherm geprojecteerde socialmedia-account is ze volop aanwezig. Maar antwoord geven op de vraag ‘Wie ben ik?’ vindt ze ‘ziek moeilijk’. En dus vraagt ze hulp aan het publiek. De vrolijk-chaotische regie van Annechien de Vocht, hijst de personages in jurkjes, meet leeuwenmaskers aan, laat en passant een bloedneus uitdelen en natuurlijk een deel van het toneelbeeld ten gronde richt.”

Concept en tekst: Annelies Appelhof Spel: Annelies Appelhof, Sosha Duysker en Huub Smit Stem: Mirre Licht Regie: Annechien de Vocht Coproductie: YoungGangsters Met dank aan: Theatergezelschap BonteHond

www.dezaaka.nl

 

BESTEL UW KAARTEN

Informatie

Datum: 28 november 2020
Tijd: 19:30 uur